Äntligen...

Äntligen har jag kommit igång med min träning. Både på morgonen och på eftermiddagen, har traskat över den tröga tröskeln så nu är det bara att köra på .....:)

Idag på morgonen körde jag body pump, rikitgt gött att få känna att man har lite muskler dålda under fettet ..hahah
Nu på eftermiddagen har jag och Daniel tagit en rejäl lång promenad...rikigt skönt.

Mitt mål är ju att gå ner i vikt..ganska så mycket, men jag har lagt upp mina delmål annars kommer jag aldrig lyckas.
Jag har verkligen tagit detta seriöst. Äter inget godis, ingen glass, ingen skräp mat...och jag lyckas rikitgt bra. Jag har ersatt det med rikitgt mörk choklad, minst 85 % och nötter på helgerna. Nötter äter jag varje dag, men osaltade och bara 1 näve. För att jag skall lyckas gå ner i vikt måste jag verkligen slita. Vissa har lätt för att gå upp, endel gå ner....så japp jag får slita som ett djur.....

Jag har till och med slutat dricka oboy, och ni som inte känner mig väl så ÄLSKAR jag oboy, eller helt besatt av oboy, finns det något som heter oboyoman så är jag det, men jag har lyckats i 3 veckor utan det, och jag lever fortfarande..underbart!!! Jag är riktigt stolt över mig själv att inte ha ätit varken godis, glass, kakor eller någon skräpmat...fortsätter jag så, måste jag gå ner i vikt..eller??

jaja Ville bara berätta lite att jag är nöjd med mig själv :) hihi och super stolt...

Nä nu skall jag lägga mig i soffan och glo på TV

ha en trevlig kväll




Lääängtar



Längtar verkligen till värmen nu, snart åker vi till Grekland, skall bli Suuuuuper skönt :)
Me like....

veckan...

Ja snart har halva veckan gått..gött...

Igår var jag och jobbade som vanligt, sedan tog jag och Daniel en lång promenad på kvällen..rikitgt skönt...

Idag Tisdag har jag kört spinning på morgonen, jobbat på som vanligt och sedan tränat små tjejerna. Snacka om att jag är svin trött :( uscha..Nu skall jag bara ligga i soffan och kolla på tv :=)

Onsdag- Moegon träning (body pump) jobba som vanligt, hem och läsa, lång kvälls promenix i solen

Torsdag- Morgon träning (spinning) Jobba, drill träning på kvällen, hem och läsa

Fredag- Jobba, sedan hem och läsa, sedan åka till skåne på drill tävling

Lördag- Vara i skåne hela dagen, kommer hem på kvällen igen *Min far fyller 60*

Söndag- Vara ute i solen heeeeela dagen, lång promenad och eventuellt spinning på kvällen

Ja min vecka i stooooora drag


Tjing tjong

Helgen slut :(

                                          Fotografen inom mig tittade ut idag :=) försökt leka lite med korten i datorn...


Tråkigt att denna helgen gick så fort, men men förhoppningsvis går det fort till nästa helg..hahaha
I lördags var vi i fristad hela dagen. städade bilen, Grillade, solade, gick promenader, lekte med barnen...ja en underbar dag i solen helt enkelt. På kvällen myste vi i soffan framför Robinson och annat tråkigt tjafs...Somnade jätte tidigt.

I dag söndag har vi gjort iordning  bilen, så nu har vi sommar däck på..känns underbart..för det är ett mycket härligt vårtecken, udda men härligt :=)
Vi har vart i sjömarken hela dagen. Det blidde god mat, mys i solen, och lite titt på elfsborgsmatchen, Daniel tittade, jag satt ute i solen......haha
 Efter matchen åkte jag in till gymmet och körde ett spinning pass.
Jag är grymt trött nu så jag skall däcka i sängen.....jag lär somna rikitgt fort.

I morgon är det måndag och en ny vecka skall fyllas med spännande saker.....

Sov gott

härliga eftermiddag och kväll

Idag har jag haft en härlig eftermiddag ute i fristad med amma och pappa.
Jag har städat bilen, kikat på resor, tjötat och suttit i solen och njutit. Var även hemma en sväng hos bror och lekte med barnen. Alltid lika skojigt!

Nu ikväll är det mys i soffan framför tv:n som gäller med min mörka choklad och min shake som består av yaghurt, frysta bär, is och mjölk..mumsigt och nyttigt :)


Ha en underbar fredags kväll....

Tjooooooo



Soliga fredag

Nu är det fredag och solen lyyyyser :=) Riktigt glad...Helgen börjar om eaxt 1 timma och 10 min
Denna helgen har jag inga planer alls, och det känns helt underbart...Det var länge sedan jag inte hade några planer...så njuta av solen är vad jag skall göra :)

Jag måste faktikst berömma mig själv denna veckan...har tränat både tis, ons, och torsdag, morgon träning. Hur gött som helst.
jag skall banne mig fortsätta med dom tre träningsdagarna och tillfällerna. Det tråkiga är att jag har verkligen INGEN att träna emd, alla bara bangar hela tiden, endel har slutat...Det är jätte tråkigt.
Men va fan, jag har bestämt mig nu för att skita i alla andra och köra mitt egna rejs...

När jag kommer hem skall jag och min man ut i det fina vädret..längtar redan..hihihi

Ha en härlig fredag, det skall jag haaaaaaaaaaaaaaa

sola lugnt


halva veckan gått

God morgon
Redan onsdag :=) Tjoho.... som vanligt längtar jag till helgen..hahaha

ÅÅ jag har äntligen kommit igång med träningen. Igår morse 06.30 körde jag spinning, as gött innan jobbet. I morse körde jag body pump, samma tid. Hur gött som helst att ha gjort det, behöver jag inte tänka på det mer under dagen :=)

I morgon skall jag på utbildning på pulsen, så jag får se om jag kör ett pass i morgon bitti eller om jag tar en gå runda på kvällen. Känns jäkligt skönt att man äntligen tagit sig dit, för då kommer man över den jobbiga gränsen ganska så fort och då är det bara att köra på. Yej

Nä då var det dags för jobb igen då...:(


sista dagen...


Ja då var det sista dagen på mitt lilla lov jag haft.
Men jag har haft en sådan underbar påsk måste jag säga.
Igår blev det annelundsparken, ett härligt och glatt gäng. Vi grillade, drack öl, vin och tjöta tills solen gick ner.
 När solen var borta blev det så jäkla kallt så vi traskade oss vi vidare till Emma och Banans lya där kvällens festligheter fortsatte :)
Även denna dagen och kvällen var mycket trevlig i goda vänners sällskap.

Idag är det då sista dagen på lovet, och i morgon måste jag jobba igen..fyyyyy fan säger jag. Har verkligen fått mersmak av att vara ledig. Jag tror jag skulle trivas att vara hemmafru faktiskt. Men jag blir rastlös fort, så en lyxhustru som får resa och shoppa hela tiden, det vore nått kanske?? haha

Idag vet jag inte vad om händer, Daniel är Bakis, men jag klarar mig rätt så bra måste jag säga. Vet inte om det blir lika varmt ute idag som i går, i så fall blir det nog en dag ute i solen....njuta rikitgt ordentligt.

P&K


Söndag

Idag mår vi faktikst rikitgt bra, härligt det.
Det är lika underbart väder ute idag......

Vi skall snart åka och köpa glass och sätta oss vid vatterntornet och sola och njuta.

I eftermiddag skall vi fira Banan som fyllt år. Blir nog ett gött gäng ute i solen och även denna dagen blir dte lite öl i kroppen...Gött...
Mersmak av ledigheten kanske?? OOOOOOJA!



Påsk afton....

Igår var det påsk afton, en väldigt trevlig kväll blev det. Vi hade lite folk här hemma. Lite för mycket öl för min del, men va fan det är ju bara påsk en gång om året!

Igår var det så himla härligt väder ute. Vi var först ute i Fristad hos min päron. Fikade och solade :=) Å jäklar vad solen tar nu....fick färg med en gång :)

På eftermiddagen åkte vi till sjömarken, grillade och åt påsk middag :) Jätte gott......

En mycket underbar påsk måste jag säga...



Byrån



Måste säga att jag blev skit nöjd över resultatet :=)

Sol, grill och ren njutning

Ja idag har jag verkligen njutigt av det fina vädret. Gått en lång promenad, solat på altan, ätit en mycket god lax lunch ute i sjömarken. ÅÅ vad jag älskar solen och dess värmen den för med sig.
Idag fick vi även hem byrån, ååå det blev så fint. Kort kommer.

Ikväll står det grillning överst på menyn. Skall ut till Gallo och Andreas på lite grill mys. Måste verkligen njuta fullt ut av att det är ledighet och att solen är här. I morgon skall det bli lika fint :)

Sola lugnt!

Skärtorsdag



Ja då var snart påsken här då...

Idag är jag ledig :) så jag har passat på att röja lite här hemma. Skall slänga lite gamal skit, kläder, skor och annat man sprarar på som man aldrig använder. Skönt att rensa ut skiten. Sedan skall vi åka och kika på byrån om den ser bra ut, för då tar vi hem den ikväll..hihihi
Kan nog bli kanon tror jag. Kort kommer på den.
Skall även måla mina bokstäver som sedan skall upp i hallen.

Härlig dag helt enkelt.


Love is in the air....



Idag har jag och min älskling vart ihop i 7 år.
Du är mitt allt baby, tack för att du finns .
Älskar dig.



sista arbetsdagen

ja ialla fall för denna evckan, underbart skönt....

Var på ikea igår med Daniel och hans mor, mycket trevligt. Och gud vilka sjukt snygga saker dom fått in. För det första vill jag bo i ett stort hus så jag kan fylla hela det med underbara saker....men jag får väl drömma ett tag till tror jag.
Det blev faktikst den billigaste trippen dit någonsin, köpte sängkläder, burkar, ljus, blomma, tillbringare, det var vad vi köpte :=)
fast iof så har jag inte rikigt råd att gå och storhandla nu ändå, skall ju snart på semester så vi behöver pengarna dit.

Idag efter jobbet skall jag emd Gallo och träna, äntligen. Har avrt så lat dom sista veckorna..fast iof så har jag gått mycket och cycklat till jobbet så lite motion har jag allt fått.
Och från och med i Måndags slutade jag äta godis, glass och dricka, får ser hur detta går över påsk helgen..hahaha
men än så länge har jag klarat mig väldigt bra. Jag tycker det känns så fruktansvärt onödigt att lägga pengarna på sådan skit som det är egentligen, gott som fan är det, men vi har det redan tajt med pengar eftersom Daniel pluggar, så varför lägga pengar på det, bättre att slösa pengarna på god mat, och resturangbesök istället, visst har jag rätt??

Nä vi får se hur länge jag klarar detta påhitt :)
Dags för lite jobb...

Hajsing svajsing

Ännu en ny vecka


Tjohej

Snart är måndagen till ända. Idag har jag jobbat som vanligt, blev till och med lite övertid. Kan behövas eftersom i morgon slutar jag tidigare och så jobbar jag bara 3 dagar denna veckan :=)
Är ledig i 5 dagar sedan, känns riktigt underbart faktiskt. Hoppas på lika varmt som det var i lördags.

I morgon skall vi en sväng till IKEA, jag har väl inget speciellt och köpa egentligen, men det är alltid kul att åka med och kika runt. kan ju alltid drömma sig bort :) haha

Jo just det ja, mina bokstäver är klara för målning och sedan skall dom hänga i hallen, blir nog rikitgt coolt tror jag :=) bilder kommer sedan...

Håller på att städa, Daniel mår inte jätte bra så han får lata sig idag med XBOX 360 :=) hemma fru som man är får man slita lite..haha

Ha en bra kväll

Jag och min lugg


Lite bilder




Jag och Daniel inför maskeraden

Söndag

Ja vädret är ju inte alls lika fint och varmt som igår :(
Idag skall vi ut till sjömarken och pyssla lite. Jag skall såga ut bokstäver i trä och måla vita.
Bilder kommer när när jag är klar med det :=)

Nä dags för frukost.

Gröt med banan, bär och turkisk yoghurt :=) mums

Ha en bra dag

Lördag

Gud vilket underbart väder det var i igår. Jag var ute på morgon promenad, gick och köpte frukt, bär och lite gott som jag skulle ha till frukosten, blev en liten extra lång promenad eftersom vädret var underbart. Efter frukosten tog jag och Daniel en promenad till ishallen. Konståkarna i borås hade vår avslutnings show, det var kul att se. Och Gallo gjorde ett jätte fin program.
Efter ishallen gick vi hem, lagade mat och satte oss ute och njöt av solen. Danile bröder tittade förbi med öl och glatt humör. Det var ju säsongens första match i går , Elfsborg-hammarby.  Så dom satt här och drack lite öl medan jag solade förfullt.
Sedan begav dom sig neråt till arenan och jag åkte till frufällan till Gallo. meningen var att jag bara skulle dit en liten stund, åka hem för att sedan följa med Daniel på en fest. Men det blev inte rikitgt så..hahaha
Jag stannade var hos Gallo, hjälpte henna med att ta bort fog från kaklet dom satt i köket. Det var inte det lättaste jobb jag gjort precis. Som vi slet med skiten. Efter att skrubbat, stönat, svettats, och nästan slitit av oss fingrana och händerna blev vi klarar. Halv 10 blev vi klarar ungefär :=)
Hahahaha ja vilken härlig lördags syssla. men vad gör man inte för sina vänner.

En härlig lördag helt enkelt

dags för helg :=)

Nu är det helg, dags för mig att åka hem från jobbet nu så jag kan komma ut i det underbara vår vädret som är ute..

Ikväll blir det grillning, öl och vin och sedan singstar utmaning med min bror och Annika..

Hoppas ni får en mycket trevlig fredag..

Puss och kram

Facklig grundutbildning



Ja det har jag vart på idag, och även i morgon skall jag dit på en hel dag. jag gick in med en väldigt negativ inställning, att det skulle bli dö tröligt, lång dag, trött eftersom man inte är van att lyssna på någon som pratar i timmar.
 Men det var inte alls så, så nu när jag gick där i från så var jag verkligen positiv. Jag har lärt mig otroligt mycket som man verkligen inte hade en aning om. Vi hade fika raster hela tiden, fika lunch, fika, bensträckare, fika igen..känndes som att vi bara hade fika raster, på det viset tröttnmade man inte på vad dom sa. Utan man kunde koncentrera sig väldigt bra. Man fick träffa folk från andra arbetsplatser, utbya erfaraenheter hur dom jhobbar på sina arbetsplateser, en lärorik dag helt enkelt. Och det är väldigt skönt att få ta på sig sina egna vanliga kläder, slippa jobbet och alla där...Slippa ta på mina sketna, slitna arbetsbyxor med en t-shirt till...underbart att få välja kläder på morgonen, väldigt avensjuk på dom som får göra det varje dag.

Nu är det underbart väder ute, vad gör jag inne då..jo jag måste faktikst städa, jag hinner inte någon annan dag denna veckan och helgerna städar man inte på. Så jag har lite tid över nu innan jag och Älskling skall ut till sjömarken och fira hans far.

Dags för lite damsugning och så....

Ha det underbart i solen...

Sola lugnt

RSS 2.0