En ny vecka

Ja då var den nya veckan ett faktum....Även den skall fylla med spännande saker.....
Nu starx skall jag ta en lång promenad ut til sjömarken. Daniel åkte med bilen ut nu, han skall laga skiten så vi kan besiktia om den. Så då åker jag bilen hem.
Men det är ju mer än 1 mil ut så det blir en redig promenad :=)

Sedan blir det en dusch och läggdax ...hahaha

Tjohej

Kommentarer
Postat av: emelie

Gick inte skriva på ditt sista inlägg....Låter som en kul helg du har framför dig då! I helgen ska jag träffa Niklas och på fredag blir det vinkväll med lite tjejer här.

Sa jag förresten att Peter fått reda på Niklas (även fast det inte är nått mellan oss ännu), han flippade ut totalt och tjatar nått enormt om att¨få mig tillbaka, har sagt nej tusen ggr snart. Sen hotade han med att söka upp Niklas...det har slått över i den hjärnan nu!! Nu åkte han nog till Borås istället så se upp!!!!=)

Men vi kanske hörs i helgen, annars får ni ha så kul=)

2009-03-26 @ 15:47:54
Postat av: emelie

Går fortfarande inte skriva på dina nya inlägg....

Jag har haft en helt underbar dag för en gångs skul!!!!! hittade exkt det jag ville ha i stan, jeans, trosor och ett par goa baggybyxor, allt billigt=) Sen när jag kom hem fick jag kammen till Majsan som jag hade beställt, ska testa den nu. Sen det bästa av allt, får tillbaka 4084kr på skatten!!!!!!!! Jag som var beredd att betala nån tusen lapp=) Så glad eftersom jag verkligen behöver pengarna! Å imorron ska jag träffa Niklas! Behövde en sån här dag....

tycker nog du ska klippa lugg med, jag stortrivs imin, kan no vara snyggt på dig! Hoppas maskeraden går bra med, kram

2009-03-27 @ 14:40:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0