Lördag kväll..

Blev en lugn kväll igår faktikst, fast jag kom hem vid halv 4 i natt.... Jag var så duktig att jag körde igår, skönt när man är på fest längre bort tycker jag. Hämtade Daniel vid 3 tiden i fristad, då var jag rikitgt trött..haha

Så idag gick jag upp vid 11, satte mig lite vid Tv:n, sedan gick jag och la mig igen, vaknade vid halv 5 på eftermiddagen..riktigt skönt att sova tycker jag.

Känne rmig även lite krasslig med, vet inte om det beror på att jag sovigt så konstigt eller vad dte är, ont i halsen och förkyld...kanske därför jag är så trött och fryser :)

Jaja blir bara TV tittande för våran del, sedan skall ja sova igen.....träna i morgonbitti, så det gäller att vara pigg :)

Hoppas er helg vart trevlig..

hejsvejs

fredags kväll

Älskar verkligen fredag kvällarna, då vet man att man har hela helgen framför sig. I morgon skall det vara fint väder, så då skall jag passa på att städa min bil ute hos mina päron...på kvällen blir det lite .

Ikväll har vi vart i sjömarken, ätiti och tjötat lite granna, lugnt och skönt. Nu skall vi se på fil och äta popcorne...

Ha en bra fredagskväll......

God natt

dagens fynd

Fynda denna underbara vita sak idag, 199 kr
Gillar att det ser gammalt och slitet ut...underbart fynd!!




höst mode...

Hösten närmar sig..uscha jag vill verkligen inte lämna sommren och dess ljusa tider, okej nu har ju inte sommaren varit speciellt fin här hemma, men ljust har dte varit ialla fall. man får trösta sig med att det finns otroligt mycket snyggt att klä sig i i höst. Här är lite godbitar jag är sugen på...

 

Randig snygg kjol från HM                Den gråa klänningskoftan, kommer från HM

                   

Västen är en av höstens viktigaste plagg    Snygg stor brun skinn väska, från Asos.com
denna skönhet kommer från HM



resultatet...

Pengar är ju inget som växer på träd precis och jag ville ändå förändra lite i vårat vardagsrum, så då åkte ju jag till ikea igår och handlade två små billiga bord, man får göra dte bästa av situationen helt enkelt. Jag själv är riktigt nöjd med resultatet och det förändrade hela vardagsrummet :)
vad tycker du??

                                                        

torsdag...

Jaha då var det torsdag! Snart helg!

Idag skall jag först slita på jobbet i några timmar, sedan skall jag till banken och göra roliga ärenden..not, sedan skall jag hem och sätta ihop allt jag köpte på ikea igår, han ju inte dte eftersom vi var hemma så sent...var bara att hoppa i säng det första man gjorde..hehe

Nä ha en kul dag

underbar kväll

hade en underbar kväll i går i goda vänners lag. Först var jag och Cissi på ikea, jag handlade lite saker, kommer kort sedan :) När vi var klara skulle jag och Cissi läsa av karta till biskopsgården, lättare sagt än gjort. Den jäva kartan från eniro svar sämre än sämst. Vi virade runt i 30 minuter innan vi var på rätt väg :) Det är ju så krongkligt att åka i GBG oxå, för det går inte vända för antingen är det motorväg eller enkelriktat!  Hahaha men vi hittade efter många om och men.

Johanna hade gjort jätte god källsmat som gluffsade i oss. Mycket prat och skratt.. :)

En underbar kväll..Tack brudar

ikea nästa...



Nu skall jag dra mig till GBG med mysiga Cissi :)

Ha en skön kväll..

jobbigt!

Ännu en underbar morgon med träning! Idag körde jag verkligen slut på mig själv, vet i fasiken om det kommer gå så bra att jobba idag :), men det är så skönt efter ett så fysiskt träningspass.....

Idag skall jag till gbg med Cissi. Vi skall först till Ikea, hon skulle inhandla diverse saker till hennes nya lya, sedan blir det kvällsmats hos Johanna och Albin..skall bli kul å se hur dom bor faktikst!
Så jag längtar tills klockan slår 16.00....:)

ha en bra jobbdag//

längtar

jag är så trött och svettig och vill bara hem och ducha i en varm och go dusch och sedan lägga mig i soffan och äta glass, men nää jag måste jobba över idag :) frivilligt iof, men eftersom jag har så extremt mycket att göra så är det skönt att få lite undanröjt!

bläääää


regn :(

Igår var det ju hur fint väder som helst ute, var riktigt varmt ute i solen, men i morse när man vaknade då spö regnade det...ååå så tråkigt! Nu längtar jag verkligen bort till sol och värme.....

Idag börjat baby skolan, hoppas det går bra för honom.

Cissi: jo jag tycker det skall blir kul, men väldigt nervöst och oroväckande :)  hahahahah

Skall jag jobba lite, hoppas dagen går fort idag.......

Seg start

Blev en seg start på veckan tycker jag.. riktigt segt på jobbet blev det, fick jobba över lite men men får väl bita ihop.Idag har jag och Bejb stor handlat, behöves verkligen en påfyllning i kylskåpet :)

Blev precis klart med alla berv som jag skall posta i morgon till alla drilltjejer, snart drar dte verkligen igång. Har ont i magen när jag tänker på det, så jag slipper hellst! :)

Kommer somna tidigt ikväll tror ajag, träning i morgonbitti :)

Sov Gott//

Lite trött och bakfull..

Hade en väldigt trevlig dag och kväll igår. Bröllopet var jätte fint i brämhults kyrka, hade faktikst aldrig varit där innan och jag blev väldigt positivt överraskad.Hon hade en jätte fin klänning och han var mycket stilig. En bra bröllopspar helt enkelt. Efter vigseln åkte vi till yxhammarsgården där det var middag och fest natten lång på schemat. Väldigt god mat och dryck. Roliga tal från föräldrar och vänner. Impad på Burken som gjorde sitt tal utmärkt, lite nervöst innan :)

Lite kort från gårdagen:  



Jag och Daniel innan bröllopet.


Ett mycket stiligt par.


Självklart var ju Persprant med på efterfesten :)



Persprant däckade fortast av oss alla....

En mycket lyckad dag, hoppas brudparet känner likadant. Vakna upp som man och fru, undra hur dte känns!?!

Nä idag skall vi på kalas hos min bror..trevligt trevligt....men nu skall jag lägga mig i sängen med Daniel igen...ciao


Längtan är stor



Jag längtar till paradiset.......4 månader och 3 dagar kvar tills vi är där :(

LÄNGTAR:............................................................................................

Bröllop på gång

Idag skall vi på bröllop. Naglarna skall målas, håret skall styals, kläderna skall på, benen skall rakas, skägget skall trimmas, skjortan skall strykas, skor skall väljas, kostym skall hämtas..+ tusen andra saker som vi måste hinna göra innan klockan är 14.30

Fullt upp..Ha en bra lördag allesammans.....Bye

Fredagkväll

Igår så kom Johanna hit för att vara så snäll och klippa mig, jag har inte riktigt råd att gå till någon salong så jag frågade henne. Hon har ju ändå gått frisörutbildningen, men jobbar inte som det nu, så det är ju perfekt :)
dagen till ära bakade jag en kladdkaka som vi mumsade på. Hon klippte mig i en page frisyr som jag ville ha, så tråkigt för jag hade inte någon direkt frisyr innan, och när man skall ha det hängande och inte har jätte långt hår tycker jag det är snyggare om man har en frisyr att fixa till.

 Som tack för hjälpen sjussade jag henne till fristad där hon skulle spendera natten. Då var klockan halv 10 ungefär, jag frågade Daniel om han ville följa med som sällskap i bilen hem, lite tråkigt att åka själv på kvällen. Han följde motvilligt med. Men när vi väl kom till Päronens hus gick vi in för att prata lite med dom, sjukt längesedan jag träffade dom, och helt plötsligt var klockan halv 1 på natten och daniel var onykter :) Johannas pappa bjöd daniel på öl, så då blev ju han glad att han följde med.

En mycket trevlig fredags kväll helt enkelt.

Ciao

cool



Hur cool är inte hennes stil då??? I like :)

rösta på mig!

Man kan rösta på mig så jag får så många läsare som möjligt!
Jag har en liten ikon längst upp till vänster, klicka på den och rösta :)

Tack för din röst :)

You dont mess whit the Zohan

                                              
                                                                                              

Vilken underbar film vi såg igår. jag tyckte den var jätte rolig, sedan har ju jag lite sjuk humor med. ¨Den måste ses tycker jag ialla fall.... Han är rikigt ful coh vidrig i denna filmen :) mmmoohahahaha
En film för dig Cissi :)  
                           

F R E D A G

Äntligen är den efterlängtade fredagen här, som jag har längtat :) Jobbar till halv 2 idag, så det blir en kort dag!

Helgen i korta dra
Fredag- Ikväll skall Johanna klippa mig, äntligen. Sedan kanske en gamal vän kommer så vi tjötar och fikar lite, får se hur det blir. HOPPAS!

Lördag- Skall köra ett styrketränings pass på morgonen, sedan är det bröllop på schemat, skall bli riktigt kul faktikst. Kort kommer på söndag :)

Söndag- Ja då är jag antagligen bakfull, så det blir bara en slappar dag...kanske att min bror har lite kalas. Denna dagen är fortfarande öppen så vi får se vad som händer.

Grattis till min bror som fyller 33 idag med..GRATTIS :)

dags att återgå till jobbet!!

ciao

torsdags kväll

Jag är helt slut, vart på bodycombat och kört sten hårt! Mår alltid illa i slutet av det passet eftersom man tar ut sig så enormt :) underbart

Nu skall vi äta äggmackor och kolla på film, ikväll blir det You Don't Mess with the Zohan

ha en bra kväll..bye bye

myskväll

Idag är det en rikitgt mysdag. regnar som fasiken ute så man vill bara krypa ner i sängen med ett varmt täcke och en mysig kille :) Så jag och Daniel skall laga mat, tända ljus och titta på TV, en rikitgt mysigkväll i soffan ;)

Hoppas ni får lika mysigt som mig :)

KRAM

klippa mig!!

Skall själv klippa mig på Fredag och jag tror att det blir en längre variant av page..hittat en bra sida om man vill få lite insperation www.ukhairdressers.com...gå och och kika.....

frisyr??




Grymt snygga hårtrender denna höst :)


Ännu en dag....

jaha då var det Onsdag, snart har halva jobb veckan gått...känns skönt faktikst. jag ser i fram emot helgen, så jag hoppas dessa resterande dagar går fort!
I morse tränade jag styrka/kondition. Tror det har blivit ett av mina favorit pass. Eftersom det är så tidigt på morgonen så är det inte många som apppalr sig dit, så idag var vi två stycken + instruktören, känns nästan som en personlig tränare som går runt och puchar en, hur bra som helst!
Först så får man välja vilken konditions redskap man vill ha, jag tar bandet och springer på. Så kör man i 4 olika steg hela tiden, på den 4 tappen så springer man allt vad man har i 1 min, ni fattar säkert vad jag menar. Så håller vi på i 20 min, efter det är jag helt slut verkligen.m Sedan går man över till styrka i en så kallas cirkel form. Olika stationer med olika övningar. Underbart kul. här kör du verkligen hela kroppen, från topp till tå! precis så jag vill ha det!

Nu är jag på jobbet, skall försöka få någonting gjort här...hehe lite slutkörd efter passet, men kan man börja dagen bättre då??? N E J!!

ha en fin dag allehop!

Ciao

dold övervakning....

                  
                                        

               Dold övervakning ska få bilisterna att hålla farten på riksväg 40

jag ställer mig själv fråga, hur fan kommer det sig att en motorväg skall sänkas till 70???? har inte Borås politiker och Borås polisen bättre för sig än att bevka så att vi kör i 70 och inget annat.  Politiker skall väl bry sig mer om vad som sker i skolorna, äldreomsorgen m.m inte vilken hastighet som skall köras på en motorväg som alltid har varit 90 på! Skönheten och oljudet kallar dom den nya projektet för, men vad fan är skönheten någonstans??? Jag tror att detta innebär fler krockar mellan bilarna. Speciellt när man skall ut från en påfart och bilarna ibland kör 50 och har inte en chans att komma in på motorvägen innan bilarna bakom kör in i röven på varandra. helt sjukt.
Lite sorgligt tycker jag...
ja vet att dom tänker på miljön, att det inte skall bullra så mycket, men sänk priserna på bussarna och tågen så färre åker bil, kan ju finnas något gemensamt!!!!!

En upprörd billist ;)


Diskat, lagat mat..

Lite som en hemma fru känner jag mig :) men jag tycker det är skönt på kvällen att pyssla lite här hemma. Städa lite och plocka undan. Inte för att jag tycker diska är kul, finns det någon som tycker det, men dte är skönt när dte är rent och fint runt om kring!

ÅÅÅ underbart söt kattunge ialla fall, Selma heter den..blir ju nästan lite sugen..men nä man vet hur jobbigt det kan vara med dom...två räcker.

Nu skall jag fortsätta plocka lite. Klockan 21.00 kommer en domumentär om folk som inte kan sluta fisa :) hahahaha måste ju bara spana in och se vad det är.

I morgonbitti. 06.10 är det åter träningspass som gäller, kondition/styrka..underbart pass....längtar!

Ha en fortsatt bra kväll
                                                                                                
                                                                                        
 

Regniga tisdag, och fin present :)

ÅÅ vad vädret är trist idag. Igår var dte jätte fin med solen framme och allt, idag är det bara grått och tråkigt. Inte så kallt dock, men väldigt regningt.

Jobbat som vanligt. Lyssnade på OS finalen idag Holm på höjdhoppet..Jävla skit asså. Vi har haft en sådan jävla oturs OS detta året..han började riktigt bra och så slutade det så här...ja 4:e plats, det vet han nog redan hur det känns, han har ju kommit på den platsen en del gånger.... Jag gillar egentligen inte att lyssna på radion så, vill helst se det. lite svårare att föreställa sig hur det ser ut, och så blir man mycket nervösare när man bara hör...uscha..rikitg rysar dag från OS.

Min underbare vän Cissi kom hem från Spanien idag, äckligt brun så henne kan man inte vara i närheten av på ett tag :) man har ju verkligen förlorat all färg man fick fram i sommar....Men jag fick en lite glad överraskning när jag mötte henne idag.. Hon hade köpt en liten present till mig. Detta fin armband, underbart fint :) Thank you my LOve....
                                                 

Nu skall vi snart i väg till Daniels bror, dom har skaffat en lite kattunge så det skall bli kul att se den.... kort på den kommer ikväll :)

Ha en bra eftermiddag..P U S S         


miljövänlig....visst

Dom vill att vi skall vara miljövänliga och ta cyckeln till jobbet/ skolan eller vart man nu skall, och låta bilen stå. men det går fan inte cyckla i denna jävla stan ju. Folk som går tar ingen hänsyn fast att dom går på cyckelbanan. Dom går mitt i vägen, vägrar flytta på sig. Hur sugen är man då på att ta cyckeln, när bilen går fortare och mycket smidigare??

Även när det gäller flyg och tåg. Vi skall upp till stockholm innan vi flyger till Thailand. med tåget kostar det ca 1500/person ditresan. Men flyget från landvetter-arlanda 500 kr/person, dit resa. Asså jag är ju inte sugen på att pröjsa så jävla mycket för en tågresa, när man vet att man på mindre än 1 timme kan vara i stockholm med flyg, för 500 kr. Vilket väljer man? Och dom vill att folk skall bli mer miljövänliga. hur skall det gå till när alla priser bara stiger, ingen har ju råd att vara miljövänlig.
Även billigare att ta bilen än bussarna...jag väljer ju bilen. Skall man ta bussen, riskerar man att komma försent, som varje buss är, och man får betala mycket pengar. Inte så konstigt att folk väljer sin egna bil framför dom miljövänliga alternativen.

VIll ha...

  

Dessa skönheter hittar man på Asos.com.

Slut körd

Tränat, rikitgt svettigt faktikst. Ätit och diskat..nu är jag helt slut måste jag säga..uscha...
Skall lägga mig i sängen med Molly och Hugo och spana in 2½ män, mitt favvo program....älskar verkligen den serien...något att titta på om man känner sig lite nere, får mig alltid på toppen humör :)

Har ett litet problem faktikst, på lördag är det bröllop och jag vill ha ett par svarta pumps, men varken har några eller råd att köpa heller..uscha vad skall jag göra??? bläääääää hatar kläd problem...aldrig kul!

God Natt

träningsdags

Japps då var det dags igen då..denna gången är det body combat på schemat..underbart kul och svettigt....



Hej så länge.....

veckan...

Måndag- till gyn och göra cellprovskontroll, träna på kvällen
tisdag- jobba och träna
onsdag- jobba och träna
torsdag-jobba
fredag- jobba, fika med polare och klippa mig
lördag- träna på morgonen bröllop och fest
söndag- bakis och slö dag :)

Ingen fartfylld vecka precis, än så länge..men det är skönt det tycker jag :)

lördag kväll

Var hos Hanna igår på lite förfest, mcyket trevligt tycker jag. Där blev dte mycket skratt och knasiga lekar...hmm jag var maffia ialla fall...konstigt..förstod inte leken själv faktikst..hahaha men kul hade vi. På kvällen gick vi till Harrys där jag träffade en sjukt full pojkvän som satt och sov i ett hörn, snarkade gjorde han :) hahaha

Vi var inne en väldigt kort stund gick vi och åt och gick hem och däckade i sängen. En lyckad kväll måste jag säga. Tack för det mina damer....

Idag (söndag) har vi varit på kalas, jag var riktigt piss när jag vaknade, inget fel på mig. Min andra helft däremot var inget vidare med..hahahaha så trött och dålig var länge sedan jag såg honom... men men kul hade dom haft ialla fall på svensexan..skönt det ialla fall.. Bara bröllopet nästa helg som väntar.

Nu har jag gjort mat, så det blir mys i soffan hela kvällen...

ha en bra kväll.....

KRAM


fest ikväll

Nu skall jag strax dra mig till Hanna. Våra pojkar är ju på svensexa så då får väl vi oxå hitta på något skoj. Så dricka öl är vad som står på schemat.


Kvällens outfit. En rutig hög skjol, vit t-shirt. kort jeans väst, röda naglar...tror kvällen kan bli bra asså :)

Tjohej...

Fristad i natt....

God morgon, vaknade i fristad nu på morgonen. min myskväll hemma blev inte av :( i stället åkte jag ut till mina favvo syskonbarn och var barnvakt hela natten. Så jag har stigit upp nu, mitt i natten :) hahaha
Det verkar ju som om vädret är lovligt idag så då skall vi ut och köpa mjukglass har jag lovat dom.

Daniel är på svensexa idag, så jag kan lika gärna hänga här.
Ikväll skall jag nog festa till det lite, lutar åt det hållet ialla fall.... skall bli kul..

tills dess..ha dte bra..

FREDAG KVÄLL





Har köpt ramlösa jordgubb/lime, en vattenmelon och självklart en tidning, skall ligga i soffan och bara myyyyysa hela kvällen.

Hoppas ni får en lika mysig kväll// KRAM

fyndat

Vart i staden och fyndat :) Har ju inte direkt vart på rean faktikst, har varken haft lust eller tid, men idag när jag gick så hittade jag två krukor och en sjal :) mycket lycklig.



20 kr styck på indiska...oförskämt billigt :)




Och en sjal i leopard mönster 39 kr...kan inte bli bättre :)



 


Dagens...



Dagens outfit. Rosa klänning, gråa strumpbyxor, kort vit jacka, och självklart den lilla svarta väskan :)

Nu skall jag ner till stan och träffa Emelie som är hemma denna hlegen. Hon bor och pluggar annars i växsjö så dte är alltid kul när hon kommer hem. Solen är framme oxå...toppen fredag ju :)

Ha en bra dag ni med

CIAO

Afrikansk powerdance

Det blev ingen body combat utan istället prövade jag på det nya passet, afrikans powerdance. Väldigt roligt och annorlunda och väldigt jobbigt, speciellt för ryggen. Men jag tror inte att det var någon tränings stil just för mig. Jag tror att jag är mer till body pump och combat. men det var kul att ha provat på det.

Så jag är ruskigt trött nu. När och fjärran kommer klockan 20.00 som jag vill se, det handlar om Thailand så det skall bli spännande!

jaja hoppas ni haft en kul dag

I morgon är det ferdag :)

PUSS PUSS//


skor, skor skor

     


Undra om man någonsin kommer tröttna på skor. Här är tre snyggingar jag vill bära i höst. ME LIKE....

S e m e s t e r

Jaaa två dagar semester, känns skönt tycker jag. Klockan är redan halv 4 på eftermiddagen, och vad har jag gjort idag?? haha jag har legat och kollat på 5 avsnitt gossip girl :) Men vädret ute är ju inget kul alls. Blåser och regnar så ut vill man ju inte direkt.

Nu håller jag på att laga mat, är lite hungri :)

Tror att jag skall gå på ett pass body combat i kväll... är lite sugen faktist...

I morgon skall jag göra betydligt mer än idag, jag lovar :) hahaha

Sovmorgon

I morgon är jag ledig, så underbart det skall bli vekligen. Inget speciellt inplanerat så jag skall bara vara hemma med mina katter och mysa. Har bokat mig på pass på gymmet i morgon vid 9 tiden på morgonen, men jag tror att jags kall ta en välförtjänt sovmorgon, och ta träningen lite senare på dagen...låter som en bra idé tycker jag :)

Nu skall jag lägga mig i soffan, vart hos päronen tills nu så jag bara längtar till mina myskläder och en varm kopp te....UNDERBART

ha en bra kväll...

Ciao

Kondition/styrka

Nu på morgonen har jag vart på gymmet och kört kondition och styrke pass. Riktigt kul och bra. vet inte om jag kommer kunna jobba idag för jag är riktigt trött efter detta 50 minuters pass. Först fick vi göra 4 olika toppar på valfri maskin.- jag valde att springa på band. Efter varje topp så maxade man lite till. Så när vi hade gjort 4 toppar så tog jag slut mig själv helt och hållet. Så det sista så sprang jag utav bara fan...riktigt jobbigt . Men det är så mycket lättare att ta ut sig helt när man har någon instruktör som går brevid och peppar en, annnars  på morgonen när jag springer själv så blir det inte alls på den nivån- så ett mycket bra pass, som jag komemr fortsätta gå på. Varje onsdag klockan 06.10

Så nu sitter jag på jobbet igen då...men det är sista dagen sedan har jag lång helg, känns lite lyxigt faktikst :)

Ciao


vovven

Kom hem precis, vart och kollat in gallos och andreas nya vovve. en jätte fin liten bordecollie. Hur söt som hellst.

Annars idag har jag jobbar som vanligt. Men har bara i morgon kvar sedan är det lång helg :) underbart.

I morgonbitti är det träning igen. Då skall jag köra kondition/styrke pass. håller på i 50 min. Kan vara lite kul.

Nä min lax väntar på mig, mums :)

ciao


Nya kläder

Eftersom vi skall till Thailand i vinter och biljetterna kostade väldigt mycket har man inte så mycket pengar över. men just när man inte har pengar till att lägga på kläder hittar jag hur mycket jag vill ha som hellst, varför är det så??
lite orättvist faktikst.

Kolla in dessa snygga plagg som jag vill ha:


            

      

VILL HA

04.15

Hämtade Cissi i morse vid 04.15, hon skall ju till Spanien så jag var så snäll och körde henne till Landvetter. man är inte så mänsklig så tidigt på morgonen. Jag var ensam på vägen hem på motorvägen och för att komma hem lite snabbare körde jag ganska så fort faktikst! Kom hem så jag kunde lägga mig i 1 timme. men nu sitter jag här på jobbet och håller på att slockna. Inte hälsosamt att gå upp så tidigt på morgonen :( 

I går körde jag ett riktigt jobbigt Body combat pass. Fy fan rent ut sagt, jag trodde jag skulle svimma 2 gånger minst. Och när man trodde att allt det jobbiga var slut, nä då kom den ännu värre saker...hahaha  Riktigt kul dock, men jobbigt och jävla bra träning. Känner mig redan trimmad efter det passet. :) haha

Jobbar två dagar till, så har jag lång helg, skall bli skönt faktikst!

Dags att återgå till jobbet

ciao 

Orfanato

Vi kollade då på den nya skräckisen "barnhemmet" som den heter på svenska. En skräck film på spanska. jag tyckte det var riktigt bra faktiskt, och väldigt äcklig. jag som är väldigt rädd av mig när vi kollar på skräckfilmer var riktigt skraj emmelan åt :) fast ändå vill man kolla på dom, varför är det så egentligen?
jag kännde lite så innan vi började kolla på den att jag skulle störa mig på att den var spansk talande film, men tvärtom. jag tyckte den blev mycket äckligare.

En film jag tycker  man skall se en söndagkväll i mörkret.




Betyg 4/5

Måndag morgon

jaha då var det måndag igen då och allt vad det innbär... i morse var jag på gymmet, gick i 45 minuter och körde lite ben efter. Känns underbart att äntligen komma igång igen efter en längre tids uppehåll :)
Skall även efter jobbet träffa Camilla och så skall vi köra body combat. En träningsform som är hur bra och kul som hellst. tränar allt från styrka till kondition, från tårna till huvudet. En träningsform jag varmt rekomenderar.
sedan skall jag slänga mig helt uttmattat framför Tv:N :)

Nu tillbaka till jobbet, har lite att göra :)

ciao

Utbildning

Man blir ju inte yngre precis, okej jag är inte gammal ännu men det går fort, snart sitter amn där i en fotölj med grått hår och ångrar sig...jag vill inte det. Så nu är det dags att jag tar tag i mitt liv och utbildar mig till något vettigt. Vägrar fassna på något skit lager för resten av mitt liv, fy vad hemskt. Så jag har tittat på lite utbildningar som jag är sugen på.

Jag har en sådan ångest för min framtid och det blir bara värre för varje dag som går. Jag har inga bra betyg och jag kämpade inte i skolan som jag ångrar idag. Varför var man så dum och naiv när man var yngre, allt ordnar sig sa man. Men så känns det inte nu, känns inte alls som om något kommer ordna sig. Jag läste upp mitt matte betyg för ett tag sedan och klarade det galant, men när jag började på samhällen så sket det sig totalt, varför?? det är så mycket jobbigare att läsa upp nu som vuxen än vad det var när man gick i skolan, mitt dumma kräk som aldrig kämpade, det får jag ångra för resten av mitt liv.

Så nu får jag fan skärpa mig, om jag läser upp mitt samhäll och kämpar så kanske jag kan söka till skolan redan till våren, hur skönt vore inte det??? hmmm något att tänka på........

                                                                                           


Söndag

Jaha då var denna helgen till ända, tråkigt men sant. jag jobbar iof bara mån-onsdag så det är skönt. I morgon skall jag även komma igång med träningen föra jobbet. I morgon öppnar gymmet klockan 6 varje dag, så det skall bli kul faktikst :)

Ja vad har jag gjort denna helgen då...ja som jag skrev i tidigare inlägg, inte så mycket..hahahaha

I lördags var vi bara hemma, var ute en väldigt kort sväng och handlade, sedan låg vi i soffan och glodde på film. En kärleks komedi och en svensk thriller. Var helt ok faktikst. Kännde att jag var tvungen att vila upp mig lite, vart väldigt trött den senaste vecka, vet ej varför men det blir väl ändring på det när jag börjar träna i morgon :)

Idag söndag har vi vart ute hos Mor och Far hela dagen. Daniel har hjälp til med deras tak medan jag var ute med hundarna i skogen och regnet. Vi åt även vofflor som var väldigt smaskigt :)
Nu är vi hemma igen och jag tänkte städa lite och sedan bara ta det lugn :) Det är nästa storm ute idag med regn och blåst så tända ljus och mys i soffan kommer ske resten av kvällen.
 

                                     



Så en lugn och skön helg, Behövligt både för mig och Daniel.

Hoppas helgen vart bra för er

P U S S

Mumsig mat och en skräckis

Underbar fredag än så länge :) jag är superglad idag eftersom nu är allt klart med Thailand, men bara för att det är fredag blir man naturligt piggare och gladare :)

Nu skall vi iväg till sjömarken och äta god mat... sedan blir det film för hela slanten..skall se den nya skräckisen "barnhemmet" om man vågar..haha

ha en trevlig fredagskväll, det skall vi ha

P U S S

26/12 - 16/1

Så nu är våran Thailands resa klar :) wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii så nu går jag på rosa moln ::)
hahahaha Känns rikitgt underbart och jag längtar som en galning.
Ja det är ju 5 månader kvar så det är bara att hålla ut :)

snart är arbetsdagen med slut...lovely

F R E D A G

Äntligen fredag, hoppas timmarna går fort på jobbet...för jag vill bara ha helg!

Ändra ditt utseende??

Jag hittade en väldigt roliga sida på nätet där man kan ta ett kort på sig själv och sedan ändra sitt utseende lite hur som hellst. Smink, håret, ögonfärg, läppförstoring...hahaha riktigt skoj faktikst. Prova själv: www.taaz.com

Här är några exempel jag gjort på mig själv..lite chockerande bilder men Väldigt roligt.
vet ej vilken jag föredrar faktikst......vilken tycker du???




Lite jessica simpsons varning :)Rödhårig i en modern page  vet ej vad, men väldigt mycket hår :)Jag som jätte blondin :)


Ja man kan ha väldigt roligt faktikst :) jag rekomenderar det..spännande resultat..hahaha

20.00

Camilla var nyss på besök, så jag hann inte ligga med mitt täcke överdraget över huvudet :) Nu är jag piss så nu har jag ingen lust att ligga ner ...haha knasigt värre.
I morgon är det fredag, det innebär en efterlängtad helg. inget kul inplanerat men det är alltid skönt med helg. Jag har varit upptagen varje helg, så denna helgen tycker jag det är skönt att inte ha några planer alls :)

Inget kul på Tv:n heller. Bara repriser nu på sommaren. Började kolla på Kung fu panda, får väl fortsätta kolla färdigt på den antar jag.

ha en bra kväll

P U S S


Gossip girl

Vem gillar inte gossip girl?? Jag är ett stort fan ialla fall, har kollat på hela sesong 1 och väntar på att tvåan skall komma. Skall bli rikitgt kul att se vad dom hittar på för skoj denna gången :) 
                                                                       
 
Blake Lively från Gossip girl, rikitgt snygg klädd både i serien och utanför. Snygg stil helt enkelt
Yes lite avis :)
                
     

Torsdag eftermiddag

Hellluuuu

Ja nu är det torsdag eftermiddag, sista torsdagskvällen här i Borås. Hade mina funderingar på att gå ner och kika men jag har varken lust eller ork :( Idag är jag riktigt trött. Hoppade till och med över att träna. Jag slutar ju halv 2 i morgon så då kan jag gå till gymmet då istället :)
Vi har tvätt tid idag med, men det erbjöd sig Daniel att ta...vad skulle jag göra utan honom!
Jag vill bara hoppa in i dushen, lägga mig i soffan och dra täcket över huvudet!

Jag har fått så dålig hy i ansiktet, jag förstår inte varför. har inte ätit godis eller fet mat heller så jag vet inte varför skiten dyker upp. Man blir så jävla nere pga det. Vill inte gå ut och visa mig bland folk. kanske det som gör mig lite nere och bara vill ligga i soffan. man mår skit när man ser ut som en trafikolycka i fejset :( jävligt irriterande.
Hoppas det blir bättre....

På agendan ikväll

Nu har jag duschat, lagat till min lax jag skall äta i morgon på jobbet. Nu återstår bara att packa mina träningskläder. Skall jobba till 18.00 i morgon sedan skall jag svettas på ett body combat pass :) underbart skall det bli. Fått med mig Cissi med, lite roligare än att gå själv :)

Hör hur Tv:n ropar på mig så jag får nog snabba mig nu :) hahah

God natt


Dagens I-lands problem

                                                                                

Vem var egentligen först med den före detta trenden; truckerkepsen?

- Jag, påstår Justin Timberlake.

- Jag, påstår Aston Kutcher.

Vem vem fan bryr sig egentligen, ja om det nu är sant!!!!


Villa ha...

Nu är det snart dags för höst kläderna att hänga längst fram i garderoben, hittat skit snygga jackor här på Aoso.com till mycket bra priser. Se och njut:

                  

Jag bara älskar alla tre lika mycket. Jag vill att alla dessa skall hänga i min garderob :) Kanske inte så jätte varma till sveriges kalla höst mörker...men snygga är dom!


Halva veckan

Den har verkligen gått nu, ja halva veckan asså..eller snart kan man säga att den har gjort det! Skall bli så skönt med en helg utan några planer, känns som om det var evigheter sen!
Längtar tills på måndag för då öppnar gymmet klockan 06.00 varje morgon, då går jag dit innan jobbet igen, känns så mycket bättre tycker jag! Så på måndag dra det igång på allvar.
var lite busig och Tog mig en liten sov morgon idag :) mycket trött :( det har väl med att jag inte tränat på så länge, när jag väl kommer igång så blir jag mycket piggare!

dags att börja slava lite på jobbet :)

ciao

pannkakor och allsång på skansen

Hej igen...känns inte som jag gör något annat än sitter här :)
Nu har jag stor städat hela lägenhetn, känns jätte skönt faktikst. Nu skall jag snart göra pannkakor, väntar på att Daniel skall komma hem med äggen en viktig del av pannkakorna :) hahaha

När jag gick och städade så blev jag så sjukt sugen på att köpa nya möbler och ändra i inredningen, nu har man ju inte pengarna till det men det hade varit kul, och sugen får man ju alltid vara!
Blivit jätte sugen på istället för väggmålning, skriva något på väggen, som dett här:
     http://www.myfirstroom.se/

                                     



Tycker detta är jätte fint, och lite personligt i ett hem. Lite sugen, eller JÄTTE sugen :)


Klockan 20.00 får ni inte missa allsång på skansen, det kommer en liten överaskning som jag inte kan avslöja här nu, utan titta på det. Jag skall bänka mig framför tv:n ialla fall med ny gjorda pannkakor och iskall mjölk :) mumma

Ha en bra kväll, det tänker jag ha ialla fall
PUss


Regn, regn, regn...

Varför skall det regna så himla mycket?? Man blir ju helt deppig. Lika mörkt ute nu som det är på vintern, och det är bara augusti månad :(
Tur att man haft sin semester när det var om finast :)

Jaha ännu en jobb dag, går rätt bra att jobba när det regnar ändå. Längtar dock till helgen då jag skall absolut inte göra någonting :) Bara mys med Daniel och katterna :) LÄNGTAR......

ha en fin dag på jobbet...

ciao

Ny mobil

Ja det hände ju en liten olycka med min mobil, så jag var tvungen att köpa en nya idag :( det sved lite för det är inte
billigt med mobiler, men men kan inte gå utan
heller.


                                                     Blev då denna snygga mobilen, fast självklart en rosa :)                                                 




              

Min mobil är trasig

Min mobil funkar ínte :( lite surt faktikst. Måste köpa en ny och det svider.
Men innan dess går det inte att ringa mig!

Måndag 07.00

Tråkigt med Måndag igen :( uscha. Bara bita ihop....


kolmårdens djurpark

Eftersom jag och Daniel inte tar ut någon semester knappt i sommar utan skall åka bort 3 veckor i vinter i stället, sa vi att vi skulle hitta på något billigt. Så vi packade bilen och åkte upp till Norrköping, där vi tältade och gick på olmårdens djurpark. Helt underbart mysigt :)

lite bilder:
                        


Bröllop

Igår var jag och Daniel på bröllop, helt fantastikst var det. Jätte fint och mysigt i kyrkan. Jag har lite svårt för just kyrk bröllop, eller med kyrkan att göra överhuvudtaget. För mycket snack om gud, och inte på dom som gifter sig. men annasr var det väldigt fint. Fick allt några tårar i ögonen, lite lipig av mig oxå..haha

Sedan hölls bröllops festen i en lokal i fristads, Vi drack, sjönt gjorde lekar, dansade hela eftermiddagen och kvällen. Ölen bara rammlade in så bde jag och daniel blev väldigt fulla :) iof så blev alla väldigt fulla :) idag har jag lite ont i mina fötter faktikst.

Jag är riktigt sleten i dag känner jag med, Eftersom jag drack både i fredags och igår så känns det verkligen i kroppen idag :) Men fan vilken underbart kul helg det har varit :)
Nu skall jag duscha och sedan lägga mig i soffan, vill eller orkar inte prata med någon idag så jag skall bara ligga och slöa hela kvällen.

Några bilder från bröllopet:


             
                                                                                                                           Jag och Daniel och robin
Gullungar :)
 DEn snygga raggar bilen brudparet åkte i :)                    Jag och bruden och lite andra vänner :)





lördag 11.40

Lördag och lite lite smått bakfull, fan, jag som skulle ta dte väldigt lugnt igår..hahaha
Vi hade en helt otroligt underbar dag i går. Slutade jobba klockan 12, åkte och hämtade Johanna och Gallo i stan. Sedan åkte vi ut till sjömarken och la oss på bryggan och solade och badade. Vi hade även köpt med oss, jordgubbar, vindruvor, en god sallad som mat, en liten piknick vid vattnet.
Vid 4 tiden som brosarn med barnen, vi väntade på att min Daniel skulle sluta jobba. Sedan åkte vi vattenskidor och ring efter båten, hur kul som hellst.
Sedan var vi tvunga att åka eftersom jag skulle ha folk hemma vid sju tiden, kom hem halv sju så det blev lite småstressigt :)

Gjorde mig i ordning och sedan lagade jag mat till min vänner. Örtvitlökskryddad fläskfilé i ugnen, jätte gott.
Sedan sjöng i ända tills natten faktikst, hoppas jag inte störde mina grannar för mycket...hahaha Singstar är jäklagt kul, ialla fall när man fått i sig ett visst antal glas vin :) hahahaha

Nu skall jag locka mitt hår, snart är det dags för nästa fest, bröllop och fest :) underbart

ciao


55 min kvar

sedan skall jag ut i solen...längtar..

Längtar till kvällen då vinet och min underbara stämma skall flöda genom hela borås :) hahahaha


Mauuuunnnnsssssss = till Cissi så klart :) hahahahahmooohahaha

The dark knight

Jag och min älskade var på bio igår. Såg den nya Batmanfilmen. Jag njöt i hela 2½ timme, från början till slut.
Jag hade så himla stora förväntningar på den filmen, vet inte varför egentligen. Men jag tror att just denna filmen har blivit så uppmärksammad eftersom Heath Ledger tog livet av sig. Den hade blivit stor ändå kanske, men extra stor pga det. Kanske därför jag med hade så stora förväntningar. Alltid när man ser ifram emot någon film, och förväntar sig att det skall vara grymt bra eftersom det är en uppföljare, brukar aldrig blir bra, inte ofta ialla fall. Men denna filmen var så grym. Heat Ledger gör sin roll som Joker helt sjukt bra. Synd att han inte lever och får skåda sig själv på film, för det är ett mästerverk.

Har man inte sett den, så gå!!!! En film man skall uppleva på bio, inte hemma i tv soffan :)


                                                                          

Betyg 5/5

fredag!!

Äntligen fredag, slutar 13.oo idag så det är lugnt...det skall jag nog klara av :)
Efter jobbet skall jag åka till sjömarken och bada. Fick med mig Gallo så det skall bli kul. Klockan 4 slutar Daniel så kommer han oxå ut, för min bror ville nämligen åka lite vattenskidor, så då kan ju Gallo med passa på att åka :)
Efter skall jag ha min vänner på besök, skall bjuda dom på mat, och sedan skall vi sjunga singstar och dricka lite vin :) Jag skall ju på bröllop i morgon så jag kan inte festa till det jätte mycket, men några glas vin slinker alltid ner :)

Ha en fin dag i solen eller på jobbet...

Ciao


RSS 2.0