Tjohej

Nu är det bara 1½ dag kvar sedan har vi lite längre helg än vanligt :)
Jag har verkligen inte orkar sitta här och skriba något, så jag tar uppdateringen nu istället :)

I måndags träffade jag Emelie, hon har kommit hem från växjö så det var kul att äntligen få träffa henne. Satt och fikade och tog igen allt vi missat :D Även om vi väldigt sällan pratar med varandra, känns det helt naturligt och vi har mycket att prata om när vi väl ses, Det är väl så det skall vara mellan två vänner.

I tisdags jobbade jag, jobbade faktikst över lite med...Jätte trött som jag var igår efter jobbet gick jag hem och la mig i soffan, tycker jag var värd det efter en lång dag.

I morse tränade jag med Cissi, fy vad jobbigt det var, men skönt att komma i gång igen efter någon veckas uppehåll. Idag efter jobbet skall jag och daniel gå ut och äta med Emelie och peter. Skall bli väldigt trevligt tycker jag. Kan man med gott samvete ta någon öl efter morgonens träning :)
Vi får ju inte glömma att Sverige-ryssland spelar idag, måste ses!!!!!

Nä dags att börja jobba..... Hoppas dagen går fort..

Ha en underbar Onsdag :D

Bakis idag :(

ja lite bakis är man allt idag, men det var väldigt trevligt igår måste jag säga. Synd bara för Sverige att dom inte kunde hålla borta bollen från mål i 1 minut till, då hade det blivit 1-1, men tyckte dom gjorde bra ifrån sig. hahaha alla killar i spaniens fotbollslag ser ut som tjejer med rouge på sig :D hahahaha

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, man är väl inte på topp precis, men jag mår inte dåligt. Kankse får passa på att städa idag nu när man har tid.

Ha en underbar söndag

KRAM


Jobba, sedan sverige-spanien och öl på det :D

Lördag och jag jobbar, puh, men men går ganska så fort, klockan är ju redan 12.00 nu. Jobbar nog i någon timma till :)
Sedan är det en powernap som gäller för att sedan festa till det rikitgt rejält :)

Skall på fest hos Burken och Hanna, skall bli väldigt trevligt. Dessutom är det match idag som man INTE får missa, skall bli rikitgt spännande att se :D, Fan klädproblem som alltid dyker upp..ååå vet inte alls vad jag skall ha på mig :(

Måste vara riktigt underbart att vara där nere och heja fram Sverige under EM och känna stämningen...hade med velat..

Nä måste fortsätta jobba så jag blir klar idag :)

HEJ SVEJS

COLD PLAY 13/6

Ett efterlängtat album....Visade sig vara rikitgt grymt bra!

KÖP DET!!!!!

VIVA LA VIDA
NUUUUUU


Nu är det helg

Äntligen fredag eftermiddag och jag är hemma :) wiiii
Det är inte rikitgt helg för mig ännu faktikst, även om jag gått hem från jobbet redan, men jag tackade ja till att jobba i morgon. Känner att jag inte kan tacka nej till pengarna :) Hade det varit fint väder ute så hade jag nog sagt nej, men eftersom det regnar ute och att jag bara jobbar till klockan 13.00 så är det faktikst helt ok. Man blir glad när man får lönebeskedet :)

Idag skall jag och min man på bio, skönt att ha en lugn fredag. På brudens bäste man skall vi gå på, tycker den verkar väldigt mysig :) Och perfekt att gå med sin andra helft.
I morgon är det fest både för en Daniels kompis och självklart för att sverige spelar mot spanien. Skall bli kul att se.

Nä nu skall jag vila lite sedan skall jag göra iordning mig.

Ha en underbar fredag, det kommer jag ha ialla fall :D

P&K

(PS: Till cissi om du läser detta, jag vann över dig i frågetävlingen..hahahahaha, det trodde du inte :D; DS
ja jag vet, jag är sjuk :D

FREEEEEEDAG

Äntligen fredag, som jag har längtat...
Nu skall jag jobba lite, slutar halv 2 så det är gött :)

chao

mys framför tv:n

Skall nu lägga mig framför TV:n och kolla in en film.

Ha en bra torsdagskväll.....i morgon är det freeeedag :)

Chao

överlycklig

Alla vet hur det känns, man går in i en sko affär, hittar ett par skor man bara måste ha. Finns endast en stolek kvar och självklart är den för stor eller för liten. I mitt fall var den alldeles för liten. Besviken som jag var gick jag där ifrån.självklart skulle dte inte komma in mer heller.  Men i dag skulle jag ändå till knallerian så då tänkte jag passa på att gå, se om dom har andra skor som kanske påminner om de andra skorna. När jag kom in tittade jag mot hyllan där skorna stod, och där stod helt plötsligt två par. Och ena paret var i min stolek..fatta att jag blev överlycklig. Prövade dom lite snabbt och köpte dom sedan med en gång :) ååå hela min sommar är fulländad nu! helt överlycklig. Nu har jag ett par skor till mina två bröllop jag skall på, så nu är dte bara klänning kvar. Bara att utgå från mina nya pjux :)









Är dom inte fina???


Torsdag morgon

Idag var det lite tungt att gå upp, var så skönt att ligga i sängen, och Molly var så himla gosig idag med. Sitter på jobbet nu, hoppas denna dagen flyter på bra!

ha en trevlig dag allesammans

TJOHEJ



Tobago nästa....eller inte



Hur sugen blir man inte på att få åka i väg till en vit sandstrand och få
en färgglad drink i handen??
Resan blir din till Tobago för 18700 kr.....

Vill me

natti natti alla glada

Tjoho

Kom precis hem från min underbara vän Cissi. hade en liten tillställning för team 2 som skall drilla sig ut i världen :)
God plockmat och underbar efterrätt, denna onsdagen kunde inte sluta på ett bättre sätt.
Sedan hade vi en liten frågesport/tipspromenad om onödigt vetande, jag fick hela 8/13 rätt, ganska så nöjd :)

Skall snart hoppa i säng tänkte jag, är rikitgt trött efter denna dagen. Jobbade över idag med och det blev jag inte mycket piggare av :)

hade varit skönt med sovmorgon i morgonbitti, men tyvärr, det får vänta till helgen. Nu skall jag tvätta av mig och hoppa i säng och mysa med mina två katter och en gosig pojkvän..

Natti natti


Heja Sverige

Underbart för det svenska alndslaget att kamma hem segern igår mot Grekland, Detta mästerskapet kunde inte börjat bättre. 2-0......
Jag njöt ialla fall från början till slut.... Nästa match på lördag mot spanien, hoppas på en vinst eller ialla fall en avgjord. det har dom en stor chans till. Längtar....

Dags att jobba igen..det går alldeles för fort hemma, hinner knappt blinka innan man skall tillbaka till arbetet igen.

Skall hem till Cissi i kväll, något jag ser ifram emot :)

Cao


En kväll i TV:ns tecken :)

Det har väl inte ungått någon att matchen mellan Sverige och Grekland äger rum idag 20.45. Hoppas självklart på en svensk seger, men jag tror dom kommer få det tufft. Det återstår att se.

Innan dess har jag lite att stå i, eftersom min underbare kille stack nu till några kompisar så får jag helt enkelt passa på att pyssla med lite saker här hemma. Lägga in den rena tvätten, stryka klart det jag började på igår och sedan kan jag ducha och lägga mig framför tv:n med gott samvete :)

Hoppas ni hejjar fram det svenska laget ikväll, tänker jag göra ialla fall...

ha det bäst

chao 


                                                                   

Resultatet



Är väldigt osäker på om jag skall behålla kjolen eller inte, Måste fundera ett tag till :)
haha, vit är ju en svår färg, men jag gillade det asså..jaja får tänka över natten :)

Äntligen arbetsdagen slut :)

japps nu är jag äntligen hemma. Skall ner en sväng till stan nu och se om jag kan hitta något kul att shoppa tills på lördag :)

hörs snart igen

chao

regnar :(

Tisdagmorgon, och det regnar ute :(

Jag som trodde sommarvädret skulle hålla i sig ett litet tag till...... till min besvikelse....

Det positiva är väl att alla växter får lite vatten, och att det blir aningen svaligare inne :)

Dags att börja jobba!

ha en bra dag i regnet eller solen


Viva la vida = ett måste



Coldplays nya album släpps den 13/6, jag skall defenitivt köpa den! Längtar.........

Vardag igen

Åter till verkligheten :) älskar verkligen helgerna, dom är verkligen heliga för mig :) som säker många av er där ute så hatar jag Måndagar, man är seg, vill bara hem och sååå trött. Jag längtade hem från det att jag kom till jobbet. Så skall det inte behövas känna, men det gör det mer och mer för var dag som går.

Jag vet inte vad jag vill göra, skall jag söka nytt jobb, skall jag börja plugga, till vad i så fall. Jag har mina ångest attacker på kvällarna där jag ligger och tänker på vad jag vill göra med mitt liv. Jag skulle aldrig orka sätta mig plugga i 4 år nu, känns inget som lockar alls. Men jag vill inte jobba kvar där jag är nu heller. Så vad fasiken skall jag göra. Tänk om man kunde få topp jobbet med en gång, utan att blinka. Jag letar nya jobb varje dag men finner inget som verkar roligare än det jag har nu. Jag tänker ju inte gå ner mig i lön heller, så lite kräsen är jag allt.
jag är nere i en liten svacka känner jag, allt är tråkigt, ingen ork till något, trött på allt, uttråkad, sur och irriterad hela tiden. Uscha allt är bara blä just nu känner jag!

Skönt att få skriva av sig lite,

ha en skönt kväll, det skall jag ha framför CSI Ny i kväll klockan 21.00 i kanal 5 :)

Chao

Utkast: Jag tror ...

Jag tror att jag funnit den perfekta låten till mina drilltejer...vad glad jag blir :) hihi
varit lite nerövs, och letat och letat men så tipsade Cissi mig om en skiva. Nu har jag funnit min låt :) wiiii

Hoppas den är ok!

chao


2 bröllop i sommar

Jag och Daniel skall på två bröllop i sommar. Jag som aldrig har varit på ett enda tycker dte skall bli hur kul som hellst. Min kusin gifter sig den 2 Augusi och den 23 Augusti är det Daniels kompis som skall promenera upp för altaret.

1 problem, vad skall man ha på sig?
jag hittade ett par så jäkla snygga skor som jag tänkte jag kunde ha på mig, men det fanns bara i stolek 37 kvar. Hur typsikt är inte det då. Jag blev kär när jag såg dom. Frågan är om jag kommer hitta ungefär likadana någon annanstans? jag tror inte det tyvärr ! ååååå dom var så snygga..skit...

Kläd och skor problem..hjälp mig någon!

Några förslag??



Annorlunda klackar


Jag älskar verkligen skor, vilken tjej gör inte det! Men dessa klckar är något utav det vanliga. Jag gillar dom gröna skorna måste jag säga, rikitgt cool klack.

ÅNGEST

Som varje söndag har jag sådan jävla ångest inför ännu en  jobbvecka, som dessutom är hel oxå..blä för det! Denna helgen har varit så underbar så det känns skönt ialla fall. Bara njutit av solen, ledigheten och självklart ölen :) haha, eftersom vädret skall bli mycket sämre redan på tisdag känndes det naturligt för mig att njuta exra mycket av värmen. ta vara å den tiden solen är framme :) Tänk om det blir en lika dålig sommar som förra året, och jag som INTE skall utomlands denna sommaren, blir tufft i så fall. Men eftersom jag är en optimist så kommer solen  titta fram fler gånger denna sommaren.

Idag har jag vart i Sjömarken och bada och solat, denna gången åkte vi inte båt, men men. Jag har börjar läsa en ny bok nu me, EGO GIRL av Carolina Gynning. Hahahaha ja vet, jag skrattade med när jag ville läsa den, men faktikst så

är jag väldigt positiv överaskad.                                                                                                             
Så döm mig inte ännu. Hon berättar om sitt liv som modell världen över och hennes erfarenheter som dum blondin. Jag är dock inte klar ännu, så en hel resention kommer när jag läst klart den :) Vet att det är väldigt många som stör sig på henne, men jag är faktikst inte en av dom, tvärtom, jag gillar henne som tvprofil.






Jag håller även på att baka nu, en kladdkaka och en sockerkaka. Så himla skönt att frysa in och ta upp när man får besök. Man vill ju alltid kunna bjuda på något gött.

Ha en fin söndag, och ha så kul i morgon på jobbet :)

KRAM


Underbara sol

Jag är lite seg på att skriva här känner jag. Speciellt när solen skiner ute, då väljer jag att inte sitta inne. Har en liten lucka nu så jag passar på :)

Igår Var vi i sjömarken åkte ring efer båten. Så jäkla skoj, måste alla testa på innan man blir för gammal, hel kul. Burken och Hanna tittade förbi lite senare, så vi låg på bryggan och tjötade. Nu har jag fått rikitgt mycket färg på mig med, lite frächare nner man sig. Efter en hel dag på bryggan i sol och vatten var det dags att spendera kvällen hos min mycket goda vän Gallo. Grillade och drack lite öl, hade jätte trevligt. Sedan gick folk ut men jag kännde att det räckte för mig + att jag inte hade klätt mig för utgång. Men efter en dag i solen och vattnet var jag ganska så  trött. hahaha kanske har jag blivit för gammal :)

Idag lördag är vi lite mer sega än igår. Skall ut till brollan och bada i pollen, skall bli najs. Ikväll gör vi nog inget speciellt. Får se vad vi hittar på för skoj.

Nu skall jag klä på mig ialla falll, bikini is the dress code to day :)

chao


30 kr vinst


Om ni har läst Aftonbladet idag så har ni säker noterat hon som vann 50.000 kr i månaden i 10 år. HOn var sjukpansionär dessutom så hon var i behov av en större inkomst. Sån jävla tur en del skall ha då.
När skall jag kamma hem en sådan vinnst. Min förhoppning var stor när jag köpte min pyramidlott idag, men inte då :( vann tillbaka lotten ialla fall, min vinns på 30 kr gjorde mig lite besviken :(

Jaja jag väntar fortfarande på min miljon vinnst :) hahahaha

dream on

image72

Jobbiga vardag

Ja denna veckan har varit fruktansvärd måste jag säga. Ja och jag måste få klaga lite faktikst. Man mår lite lite bättre om man får kläcka ut sig allt skit man har innombords :)
Idag har jag jobbat i värmen som vanligt.Efter jobbet åkte vi ut till sjömarken och badade lite. Underbart verkligen. Det är riktigt varmt i vattnet med.

Bara 1 dag kvar nu att jobba, sedan är man ledig i 3 dagar, känns mycket bra. Kommer bli så jäkla fint väder oxå så det är öl, grlillning, sol bad och båt som gäller denna helgen :)

Nä väntar på att maten skall bli klar, är faktikst lite hungri känner jag.

Have a najs evening.

Bye




image71

714 kr rikare ;)

Hahaha det var vad jag fick tillbaka på skatten, underbart :)

Skatteåterbäring kommer i veckan

Jaaaa jag som får 750 kr tillbaka är överlycklig. Bättre det än att betala ialla fall. Grattis till er som får en stor slant
.

Underbar vän

Måste faktikst ge lite beröm till min underbara vän Cissi.
Varje måndag-onsdag och Fredag följer hon med mig till gymmet för att träna. Klockan 05.15 går hon upp för att göra mig sällskap. Tycker att vi är extremt duktiga och vill ge oss själva en stor eloge :)

Tack Cissi :)

Helgens bravader

                                    image69
                  Årets första dopp och åk, underbart. Kom upp på första försöket så jag är hel nöjd.
                             Målet denna sommaren är att kunna åka på en skida, får se hur jag lyckas :)


                                   image70
             Även brosarns pool är fylld med vatten. Låg där och plaskade runt hela lördagen och halva söndagen.
                       Tycker inte det kan bli bättre med en kall öl och en luftmadrass i vattnet, underbart :)

Så denna helgen som var, var det mycket plask i vattnet, många öl som slipprade ner i kroppen och en hel del sol :) Så kan man sammanfatta min helg. Och självklart drillflickornas dag som var i söndags får man ju inte glömma :)

Hoppas ni hade lika go helg som vi hade det :)

Långsam

Är lite långsam på att uppdatera min blogg, fint väder så sitter jag gärna inte vid datorn. Men idag så har jag tid så nu passar jag på :)

Igår hade jag min första träning med drilltjejerna, och jag måste säga att jag hade hur kul som hellst. Inget att vara nervös för. Jag kännde verkligen att vi klickade med en gång. Inte så konstigt om det inte skulle göra det, ny människa som skall ta över deras träning, klart dom är skraja :) haha Men väldigt positiva reaktioner, dom är ju för söta.

Är så sjukt trött på jobbet nu så jag spyr nästan. Mycket att göra, varmt och ingen kredit för det man gör, allmännt tråkigt! Men jag hoppas att det bara är en period jag är inne i, inte för att jobbet i sig kommer bli bättre, men jag behöver nog en uppryckning tror jag :) Allt ordnar sig. Jobbar ju bara 4 dagar denna veckan så det känns ju lite bättre.

Nu väntar ja på att mina färskpotatisar skall bli klara, så himla gott :) mumma.

Japp thats it

BYE

RSS 2.0