Mycket gjort

I morse var jag rikitgt trött, antagligen fortfarande efter helgens bravader :) men efter lunch började jag bli rikitgt pigg. Så efter jobbet idag har jag hunnit med rikitgt mycket. Stor handlade med Daniel, bakat kärleks mums, lagat mat, diskat, städat, planterat blomor i två krukor jag satt inne på toaletten.

Jag blev klar med allt till 20.30, så jag såg lite på top modell och nu sitter jag i sängen med datorn och tittar på 2½ män, mitt favvo program.

Bilder på mina kärleks mums :)

    

Natti Natti// S

helgens shopping

                                                                                         
                                                                          

Fick lite köpt i Lördags iall fall, två halsband, två sjalar, linne, Kofta, En röd höst jacka, kjol ..Här är några kort på inköpen.              

 
                                

Måndag igen :(

Fy vad helgerna går fort, inget kul alls.

I lördags var jag hemma hos Malin på fest, blev lite för mycket dricka för min del ..hahaha Daniel fick ta hand om mig hemma på natten...tur att man inte dricker ofta asså. Väl ute på korgen tyckte jag det var sådär kul, kul att dansa lite men jag gick hem efter en stund.

Igår mådde jag som jag förtjänade så klart, jag låg i soffan tillsammans med daniel och kollade på film och serier..hur mysigt som hellst.
Vet inte vad jag skulle göra utan honom..tur att han finns. Älskar dig!

Nu sitter jag på jobbet igen, känns som att man inte gör något annat än att jobba..fy fan :(

ha en bra måndag// hej svejs

Idag är det lördag

Tjohej..ja idag är dte lördag då..Daniel har väckt mig ett antal gånger i natt, blir alltid så när han har druckigt, snarkar som ett zoo här hemma..mindre trevligt.Tur att dte är lördag så man får sova hur länge man vill.

Idag så har vi inte planerat så mycket, blev jätte sugen att åka till Lager 157 idag så det skall jag få med mig åbäket till :)

Ikväll så skall jag nog på fest, det är hemma hos Malin, blir säker jätte kul...ser jag ifram emot.

Jo jag har shoppat med.....bilder kommer under dagen :)

Ciao..//S

Freeeedag

Äntligen fredag...har 6 timmar framför mig på jobbet sedan är det helg :)
Idag skall jag möta daniel efter jobbet, vi skall gå på höst marknaden...skall bli mysigt!

Det är så kallt och mörk ute nu, det är så dystert verkligen..uscha...

I dag är det 3 månader kvar tills vi sitter på planet till värmen..längtar...

Hoppas ni får en bra dag i höstkylan....

/S

The hills

                                             

Jag har blivit ett stort fan av The Hills, Är otroligt avundsjuk på deras liv :) kankse inte just intrigerna, det kan kvitta. Men vem vill inte jobba för teen vouge? gå i underbart snygga kläder varje dag, få leva i ett varmt och soligt land året om. Ha råd att flyga hit och dit när det passar en själv?? Jo lite avis är jag allt.                    

Fortfarande sjuk!

Ja jag ligger fortfarande sjukhär hemma, har väl blivit lite bättre men är fortfarande matt i korppen, får se hur det blir med jobb i mogron, man förlorar extremt mycket genom att vara hemma, men å andra sidan orkar ju inte jobba när man inte mår bra så då kan jag lika gärna stanna hemma och bli frisk. Tråkigt bara, men tv:n får funka för min del!

Hoppas att ni mår bättre!!

//S

sjuk!!

Idag fick jag gå hem från jobbet, mådde sådär när jag vaknade men kände ändå att jag måste gå till jobbet och testa hur dte går, sedan blev det bara värre, ont i halsen, feber och helt svimfärdig. Så jag kte hem vid halv 11 och la mig i sängen direkt!

Nu är det kväll och jag känne rmig inte bra ännu, får se hur det är när jag vaknar i morgonbitti!!

Nu skall jag lägga mig i sängen igen emd Molly och Hugo

god natt/S

slö söndag

Hellu...nu är det söndag igen..uscha, älskar söndagar för dom är alltid så slöa men å andra sidan är det inte långt kvar tills det är måndag igen :( bläää

Igår var jag och Daniel på bio, Tropic Thunder...den var rikitgt rolig faktikst, hade sina stunder där det blev lite väl överdrivet, men i det stora hela så gillade jag den..värd att se. 3/5 i betyg!

Idag har jag haft The hills maraton, sett sjukt många avsnitt, är så fäst vi den serien..haha Love it.
Skall snart äta min lax som ligger i ugnen sedan skall jag städa lite. Sedan blir det soffan med the hills igen :)

Härliga söndag!

//S

Lördag..

Idag är det lördag, sovit länge för en gång skull.
Dagens frukost: Gröt med färska hallon, 1 ägg, och 1 apelsin. Mums

Idag var det meningen att vi inte skulle göra något speciellt. Daniel har bokat bio så det blir den nya filmen med Ben stiller- Tropic Thunder. Nu på dagen skall vi först åka ut till mina päron som kommit hem från sin solsemester, se om dom har något kul som man kan få se :)

I eftermiddag skall Daniel spela hockey match så det blir is hallen för min del i 1 timme! Jag som skulle städat idag med men det får väl bli i morgon, fast då skulle ju jag ha min The hills dag..hmmmm jaja får se hur vi löser detta :)

ha en bra lördag,

S

F R E D A G

Äntligen fredag, som jag har längtat. Inte vart en bra vecka på jobbet, ville ha helg redan på måndag morgon. uscha!

I kväll så skall jag träna Bodypump 1 timme, sedan är det bara att komma hem och byta om och ta bilen ut till Cissi. Vi skall ha tjej kväll med god mat, vin och roliga spel..dessa kvällar är alltid lika roliga :)

Har laddat ner hela The hills sesong 3 så jag har att göra i helgen :), i morgon kväll är det bio dags för mig och Baby, skall bli mysigt. Så söndag är det The hills dag, med täcke och mys :)

Ha en bra fredag kväll..det skall jag ha

Tjo hej// S

tröttsamt värre

Åå sååå jävla irriterad idag...finns inget värre än människor som bara tänker på sig själva..ååååå jävla tröttsamma jobb fanskap säger jag...vill därifrån NU!!!!

Nu skall jag drilla...slå av mig lite irritation....

Hoppas er dag varit bättre

Nya tag..

Igår fick jag en liten "uppläxning" av instruktören på gymmet att jag äter alldeles för lite och inte tillräckligt bra saker. Jag äter för mycket frukt som innehåller jätte mycket kolhydrater. Och eftersom jag frågade henne hur jag skall göra för att få bort min mage så sa hon sanningen, ät bättre mat, tränar gör du redan så allting handlar om dina kostvanor.

Jag gick och funderade hela dagen, och vem har mer vetskap om detta ämnet är hon?? så jag tog mig en penna och papper och skrev ner allt jag skulle innhandla, massa nyttiga saker :)

Så här ser min torsdag ut i matväg:

06.30- keso med färska bär, 1 näve med nötter

09.30- Havregrynsgröt med bär i, 1 apelsin

12.30- kyckling med sallad, och ett grovt pita bröd

15.00- En näve med nötter

18.30- Lax med grönsaker och någon kall sås till
.

Blir jag hungri senare på kvällen eller suget kommer så kan man ta en näve med nötter.

// S

God natt

Natti Natti

// S

Äntligen hemma

Klockan är över 16.00 och arbetsdagen är äntligen slut. Idag fick jag hem två dubbeltriss på posten, för jag hade ju vart med i en undersökning så fick jag det för besväret :)
100 kr kammade jag hem :) min största vinst på en lott någonsin.

Idag är det tvätt tid + storhandling som står på schemat...inte så skoj, men behövligt!

ha ne trevlig onsdags kväll


Ciao// S

Lite man vet

jaha då var det onsdag då, snart har halva jobb veckan gått :) längtar till helg...som vanligt!

Idag var jag på onsdags passet som är på gymmet på morgonen, underbart pass. Efteråt frågade jag henne lite om hur jag skall göra för att få bort min mage :) som alla vet så går det tyvärr inte att punkt träna, fasiken...så hon frågade lite vad jag åt, hur ofta jag träna, hur jag träna och vad jag tränade... jag kör ju rätt mycket styrka och kanske lite för lite kondition. Jag trodde att jag hade börjat äta bra och allt, men tydligen inte :( Äter för lite trodde hon och inte alls så närigsrik mat. Hon tyckte jag skall äta mer protein och fett.....Vad lite man vet egentligen....

Nu skall jag jobba...Ikväll skall jag läsa på mer om kost så jag får en mer inblick.

ha en bra dag mina vänner...

Ciao //S

Coops...

Igår sappade jag och Daniel på tv:n och fastnade till slut på coops som går i kanal 6, det är riktigt sjukt det programet. Igår stannade dom en bil, enligt registrerings skylten skulle bilen vart vit, fast den dom stoppade var röd, det är ju en stor anledning till att stanna just det fordonet. Men när dom frågade killarna som satt i bilen så hade dom lackat om bilen, men glömt att registrera det. I passagerar sätet sitter en kille med en öppen öl i handen, spillt lite öevrallt, men ändå, här i sverige får alla dricka i bilen utom föraren, i USA får dom inte ens ha en öl flaska öppen. Nu hade ju polisen inget att gripa dom för, utan dom tog  killen som drack ölen och grep honom. Sjukt land asså. I vissa delstater får man vara rikitgt berusad och i andra får man inte ens sitta med en öppen öl burk!


Veckans vill ha!!

     



 

Kläder från Aos.com, skorna kommer från Ellos.se

Nyinköpt

                 
En lila T-shirt                                                                                            Ett rosa linne jag skall träna i :)

Mår dåligt!

Idag har jag inte mått bra på jobbet, eller inte nu heller för den delen. Har precis duschat och skall strax lägga mig på soffan med täcket och kudden :) Daniel skall göra soppa till mig, uppskattar jag :)

Efter träningen i morse mådde jag skit, känns som om jag har feber och almännt trött i hela kroppen. Hinner inte bli sjuk nu. Äh jag är nog reko i morgon, för då skall det tränas igen :) jag sov jätte dålit inatt, kan ju bero på det. Hoppas det!

3 cm har jag blivit av med i midjan :) hel nöjd, så nu hinner jag verkligen inte må dåligt! haha

hoppas er dag varit bra

//S

Bakis dagen...

Tjo hej..piggnat till nu, har varit jäkligt slö hela dagen :)

Hade en jätte trevlig lördag. Gallo bjöd på lunch på dagen och då korkades vinet redan upp, så jag visste nästan hur det skulle sluta :)
På kvällen var jag ,johanna och Gallo en kort sväng på förfest hos gamla klasspolare till oss, rikitgt kul att träffa dom! Seda gick jag vidare till Emma, hon skulle ha tjej fest. Var väldigt kul, träffade några jag inte har sett på hela sommaren så det var rikitgt kul. Blev lite för full i gasen så jag promenerade hem och däckade hemma i sängen. En väldigt trevlig lördag med goda vänner......

Nu skall jag ut till Sparsör och hälsa på Emelies nya valp :)

Hörs/S

Trött....

Idag gick jag upp klockan 08.15, jag och Gallo åkte till gymmet och körde ett body pump pass klockan 09.00 :) helt underbart. När jag kom hem och hade ätit frukost kom tröttheten, fick faktikst gå coh lägga mig efter duschen...vaknade vid halv 1 och är jätte trött :)

Men det är bara att bita ihop, skall klä på mig och gå ner till Gallo, hon skall bjuda oss på lite lunch. Johanna och Cissi kommer oxå så det skall bli väldigt kul att träffas allehopa.

Ikväll är det fest som gäller..ooo vad skall amn ha på sig??? bläääääää....tar dte problemet senare, orkar inte riktgt nu :) hahaha

see you// S

fredag kväll

Äntligen helg..känns underbart...längtat som vanligt :) hahaha

Har vart en sväng hos min älskade vän Cissi, jätte fin lägenhet hon har flyttat till, och avis på hennes öppna spis som hon har i vardagsrummet, vill med ha.

Idag har jag börjat dagen med 1 timmes styrketräning. jobbat några timmar och sedan åkte jag och Daniel till knalleland och shoppa.

Köpte 1 svart vanlig enkel topp, två par strumpebyxor, ett par träningshandskar, sockar och ett par nya träningsbrallor.
Nu när jag har börjat träna styrketräning så mycket så sliter det något fruktansvärt på mina händer, inte så kul att få värsta valkarna, har redan börjat komma och jag får skit ont. Så jag var verkligen i behov av ett par handskar att träna i. Även nya träningskläder, men jag tycker inte det finns några roliga + att allt är så dyrt bara för att det skall vara något märke på.

                                     

                                                                                                     


I morgon är det lördag :)...God natt

Torsdags kväll

Jaha då var det redan torsdagskväll...skönt verkligen....  Vart och drillat med mina små tjejer, blir bara bättre och bätre, så det är kul! Händer til helgen då!!

Fredag =Träning, Jobb, Fika med underbara vänner och sedan slapp och mys i soffan med min lilla familj.

Lördag= Morgonträning, Förhoppningsvis kommer en god vän till mig hem från Växjö, så då kanske jag skall träffa henne, hon har ju en ny hundvapl jag inte får missa medan den är liten :) På kvällen är det festligheter på schemat, en tjejkväll....skall bli skoj.

Söndag=Ren slappar dag med film och täcke i soffan :) träningsfri oxå..kanske bakfull med...får se..haha

Nu skall jag lägga mig i soffan läsa mig två tidningar jag köpt och dricka varmt TE....sedan blir dte ett avsnitt av serien DEXTER, en rikitgt grym serie jag verkligen kan rekomendera

Händer för er i helgen?

två gånger....

Idag har jag varit rikitgt duktig, tränat två gånger. Först på morgonen, det vanliga passet som är på onsdags morgonen, rikitgt trött blev jag efter, men det skall man bli! och nu ikväll körde jag och camilla Body combat, jag är helt slut nu känner jag, fast på ett väldigt positivt sätt :)

Jag har verkligen kommit in i tränings rutinen och jag älskar verkligen det, blivit så mycket piggare, gladare, lättare, smalare :) allt är bara positivt!

Jag har ju ett mål, och jag tror att det är väldigt vikitgt att man sätter upp mål för att klara det! mitt mål just nu är att gå ner 10kg först...sedan får man utgå från det!

Jag som älskar att köpa kläder har inte tyckt det varit kul att köpa den senaste tiden, allt sitter fan dåligt och jag mår illa av mig själv när jag tittar på mig själv i spegeln i provrummet. Så då kännde jag att det var dags att göra något drastiskt. Jag vill kunna känna att jag hittar kläder som sitter bra på mig och att jag trivs med mig själv.

Det är mitt mål..... -10 kg är ju bara en bonus :)

Kycklingen väntar på mig i köket, Daniel var söt och lagade mat till mig medan jag tränade. (älskar dig)

God natt och sov gott





Tisdag

Längtar redan hem :) vart på jobbet i 10 minuter och jag längtar redan tillbaka till min varma sköna säng. Blev väckt i natt av en fullis som snarkade så högt att jag trodde att jag sov på Borås djurpark, helt sjukt högt! Han snarkar alltid så högt när han har druckigt, uscha..lagom glad klockan 3 i natt :)

Skall ha min första träning ikväll med barnen...får se hur det går :)

Nä lite intrenet titt sedan dags att joba..puh

ciao

jävla trött

Jag är så jävla trött på att ha så dålig jävla hy, jag mår skit varje dag jag vaknar och får titta mig själv i spegeln, ser inte klok ut! finnar som kommer, pletor som dyker upp och blemmor och ärr efter allt pill man håller på med. Jag har provat alla jävla sortes krämer och behandlingar, men inget tyks hjälpa. För ett tag sedan köpte jag Mary keys produkter, la ut 2300 spänn på något som jag trodde skulle hjälpa. Det var ju bara skit allt ihop, istället för att få en fin och slät hy, är den värre än någonsin nu. Så här illa har det inte varit någon gång. Köp inte!!!!!!!

Jag äter inte alls mycket godis eller feta saker så det kan inte bero på det. Jag har lixom inte miljoner på kontot så jag kan inte göra behandlingar 2 gånger i veckan hos någon expert, annars hade jag redan gjort det.

Är det någon som kan tipsa mig om lite saker som kanske kan hjälpa??? Mår skit.....

garderoben

Hatar verkligen att göra iordning garderoben, men ibland behövs det. så det skall jag ägna mig åt nu! :) resultatet kommer .........mmoohahahaha


Vill ha

                                                                                    

resultatet

                                                  

Resultatet efter matt inköpet :) 

Brittan

Jag skäms inte för att säga att jag verkligen älskar Brittans senaste album, helt sjukt bra :)
Och jag blev glad åt hennes vägnar att allt gick bra på MTV Video Music Awards, nu verkar det ju ändå som att hon kommit tillbaka till sitt rätta jag! 

                                                      

nya jeans

Helluu..
Måndag morgon igen, fasiken vad helgerna går fort :( inte alls kul. vart och tränat nu på morgonen, helt underbart.
har faktikst en rolig sak att berätta. Alla har vi ett par favorit jeans, och mina favvo jeans är väldigt små, på den tiden kunde jag ju ha lite mindre byxor :)
Så igår så tog jag fram byxorna, och skulle mäta midjan och låren, se hur många cm jag behöver gå ner för att jag skall få på mig dom :) knäppt, ja jag vet!
Daniel satt i soffan och bara kollade på mig som ett frågetecken, är det inte lättare att prova dom och se om dom passar eller inte. Jag har ju inte fått på mig dom på ½ år, så varför skulle jag få på mig dom nu, och dte var inte jätte länge sedan jag prövade dom inte fick inte upp dom över låren juh.
men jag gjorde som han sa, och jag fick på mig dom, knäppta och allt :) min glädje igår kväll hördes nog ända ner till grannarna. :)

Så alla morgon träningar jag har slitit med har äntligen visat sig, och nu är jag mer motiverad än någonsin :)

underbar start på denna veckan :)


Nya skor

På onsdag kommer mina nya skor...längtar :)

Söndag kväll

Tjohej..ont i hela kroppen :) träningsverk i mina ben så det skriker om det, kanske för att jag tränat lite väl hårt det senaste..haha men vad gör det, bara kul juh! Idag har vi vart i sjömarken, där blev vi bjudna på god mat, som alltid. När klockan var halv 4 kom vi på att vi skulle till ikea och köpa en matta jag ville ha förra gången, men som var slut. Så japps vi åkte dit, köpte mattan, lite ljus och två lamp skärmar, sedan åkte vi hem. Det var rekort tid, för vi var hemma redan klockan 18.00 :) Har lagat mat tills i morgon, blir lax med potatis i ugn och grönsaker..mmm mumma. Morgon träning som gäller, tänkte köra varje dag denna veckan, eftersom drillen drar igång tis och tors så hinner jag inte på eftermiddagen, så morgon träningen är underbar! Hoppas ni haft en trevlig helg... K R A M

drill hela dagen



Nu skall jag snart åka i väg och träna drillning i 6 timmar, skall bli rikitgt kul faktikst. SE om man fortfarande har det i sig :)
Det är många som tror att drill går ut på att en grupp med flickor klädda i klännigar går framför en orkester och marcherar eller något liknande, men ack så fel ni har dom som trodde det. Vi pysslar inte med sådant, utan här är det tävlingsdrill som gäller. Gymnastik med stav till musik, enkelt.

Så alla som hade sina fördomar kan stoppa undan dom igen :)

Ikväll vet jag inte vad som händer, det beror på vad Daniel vill hitta på. han snackade om att festa till det, men vi får se ...
ha en bra lördag, det skall jag ha...hör sen igen

Ciao

äntligen helg

längtat tills denna fredagskävll skall konna, äntligen...
Ikväll blir det bara mys kväll framför tv:n med god mat och lite godis. I morgon skall jag upp tidigt och drilla hela dagen. Skall bli kul faktikst!

ha en bra fredagkväll..i willl

Kram

torsdags kväll

idag skall daniel ut på onyktra äventyr, så jag skall vara hemma med katterna, först skall jag träna lite på min nya boll, sedan blir det film ikväll igen, denna gången blir det P.S I LOVE YOU, en rikitg kärleksfilm :)
I morgon är det fredag...wiiiii

Ha en bra torsdagskväll....//Sabina


Arkiv X

Ja vi såg ju denna film igår, och jag vet inte rikitgt om jag kan rekommendera den faktikst. Känndes som om det var vilken thriller som hellst. En mördare, en polis..ja ni förstår själva....
Mitt betyg blir 2/5

                                                                                                                              

träning, träning, träning

Nu har jag gått och köpt mig en pilatesboll och ett par nya goa träningsbyxor så nu skall här tränas varje dag. Har kört endel pilatesboll på gymmet och det är en rikitgt bra och jobbig träningsform. På denna hemsidan www.balansboll.se finns jätte bra tips på övningar, vad man skall tänka på och stolek på bollen.

 

Mina goa träningsbyxor, 199 kr på HM :)



Min nya pilatesboll :)

Önska mig lycka till :)

Snart helg...

torsdag idag då...då betyder det bara 1 dag kvar tills fredag...wiiiii längtar..
Denna helgen är det drillträning från 10-16 på lördag, blir en lång men rolig dag, spännande och se vad som skall hända!
idag hade jag en tränminsgfri morgon, kunde knappt resa mig ur sängen i morse, träningsvärk upp till hjärnan :)

Får se om jag skall träna i eftermiddag, om det finns något kul pass...

Antar att det inte bara avr jag som hörde åskan i natt??? Fan både jag och katterna låg och skakade i sängen, daniel var ju och träna så han kunde inte rädda mig :) men det gick ju över ganska så fort, som tur va...

Kram


nya skor

Väntar på att mina nya pjux skall komma hem :) har beställt dessa från ellos.se, den 10:e skall dom nog vara mina!
vad tycks??


utslagen....

Jag är verkligen helt slut, både i kropp och huvud.
Jag tränade först på morgonen, kondition/cirkel, tog ut mig som fan, så jag darrade i hela kroppen när jag gick till jobbet...underbart :)
På jobbet hade vi as mycket att göra så jag satt ner knappt 1 minut idag, ont i huvudet som fasiken. Längtade verkligen hem till min säng....
Men inte då, en stor cred till mig, jag gick och tränade body pump direkt efter jobbet i 1 timme. Så nu sitter jag är i min soffan, helt utslagen och ont i varenda muskel som finns i denna kropp....men med ett leende på läpparna.....:)

Väntar på att maten skall bli klar, sedan skall vi ligga i soffan och kolla på film, x-files, se om det är något att ha, återkommer med betyg i morgon...

God natt.... P U S S

Tisdag morgon...

Ännu en dag på jobbet, hoppas denna veckan går fort bara, längtar redan till helgen :)
I morse var jag åter i gymmet, ett underbart sätt att starta dagen med.

Efter jobbet skall jag på ledarmöte, för första gången, skall bli intressant :) sedan skall jag direkt hem till sängen...längtar redan..hahaha

Ha en bra dag//Ciao

trött...

Jag är så jävla trött på alla falska jävla idioter som poppar upp överallt. Jag fattar inte hur vissa behandlar sina medmänniskor, tänker bara på sig själva och ingen annan. Jag hatar verkligen den sortens människor. sura jävla idioter som inte borde finnas till. Uscha.

Som ni förstår så är jag på väldigt dåligt humör idag, och det beror på massa saker. Nu känner jag att min gräns att gått och genom att töja på den, så spricker allt och allting kommer gå åt pipan.
jag skulle vilja börja om vissa delar av mitt liv. Börja om från 0 på vissa delar. Hade varit jätte skönt.
Tur att man har en underbar pojkvän som tar hand om mig, och bryr sig, vad skulle jag göra utan honom. Love U

Jobba igen då...fy röv :(

RSS 2.0