En dag på stan

Idag har jag haft en helt underbar dag. Vaknade vid 9 för jag skulle köpa biljetter över nätet till Elton John, ja dte var inte jag som skulle ha dom utan Daniels mamma och pappa. Efter det åkte jag direkt till gymmet. Körde mycket armar och lite ben. Sedan solade jag så man får lite färg på sig.
När jag kom hem duschade jag och gjorde iordning mig för att sedan trippa ner på stan.
Jag var på fotrikitgt för att få ett par riktigt bra träningsskor. Man fick gå på ett band så filmade dom en. Och efter fick jag kolla hur jag gick och vad som var fel. Jag såg ut som ett mongo som gick på bandet, herregud. Men jag fick skor som skall hjälpa mig.
Efter det blev dte shopping för hela slanten. Jag har handlat 1 klänning, 3 toppar/blusar, 1 par leggings. Jag behövde fylla ut garderobem lite med vårkläder.
Var inne på hjärterum, och guuuuud vad fina saker dom fått in. jag vill ha hela affären hemma här. Det blev bara två lampskärmar, eller bara och bara dom kostade en förmögenhet, men fint blev det hemma :)

Jag fikade med Emelie idag med, var kul att träffa henne eftersom det var längesedan. Så nu är man uppdaterad igen.
Nu ikväll har jag vart med Daniels och hans klasskompisar, men jag åkte hem efter en timma för att tillbringa lite ensamtid i soffan :) självklart med katterna.

Nu skall jag se på let´s dance...

Hej svejs

Nu är det helg

Japp, för mig är det lång helg nu. Skall fira med att sitta uppe och mysa i soffan med katterna. Daniel skall överge oss i kväll för match i GBG, så rolig är han..... :=)
Idag har vi haft en rikitgt flum dag på jobbet. sjukt kul har vi haft. Riktigt ont i huvudet nu för jag skrattat som en tok.
Men det är härligt. Efter bomben som släpptes igår så är det tur att vi kan ha lite skoj!

Nu skall jag pilla lite till i min garderob, sedan blir det mys med täcke i soffan.

I morgon skall jag träna och sedan gå på stan och shoppa :) wiiiii *längtar*

Hoppas ni får en kul kväll...KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

varsel....

jaha då var den dagen kommen då...Idag på jobbet fick vi reda på att 6 st blir varslade på vårat jobb. Nu är vi närmare 70 presoner så man vet ju aldrig. Man skall nog inte känna sig säker.
Jag var iof inte så överaskad att den nyheten skulle komma, för vi är drabbade av lågkonjukturen.
Men det jobbiga är väl att man inte vet vilka som kommer att få gå. Det skall förhadlas med faket, osv, så när man får reda på vilka som får gå det kan ju dröja ett tag.

Men jag känner faktiskt att det inte skulle vara hela världen om jag skulle få gå. För det första så är det faktikst bara ett jobb. Sedan så ser jag min möjlighet att börja plugga och utbilda mig till något vettigt istället. Så skulle det komma så blir jag inte helt förtvivlad.
Jag lider med dom som är i medelåldern som inte har någon utbildning alls bakom sig, dom komemr inte få det lätt ute på arbetsmarkanden. När den dagen kommer så kommer jag må dåligt för deras skull.

Ingen arbetslust kvar, stämmningen blev så där rolig efter bomben som släpptes. Så nu väntar jag på att klockan skall slå 4, då skall jag sola och sedan träna skiten ur mig. SKÖNT att rensa huvudet lite med träning.

Tjolahopp!

Onsdag...

För mig har redan halva veckan passerat...gött....
Efter jobbet idag blir det först solning, sedan ett hårt pass step/styrka och sedan skall jag hemma och göra i ordning min garderob som jag har skjutit på i ...hmmm ja kanske 1 månad..sååå tråkigt...

Dags att börja jobba...tjolahoppp


nybörjare

Igår var jag på den första utav många dansträningar. Tänkte jag skulle börja i det med, och var där och provade på igår. Alla är ju nybörjare någongång, och så även jag :)
Nä men jag tyckte jag gjorde rikitgt bra ifrån mig faktikst, rikitgt nöjd med mig själv. Så nu blir det dans varje tisdag.
Efter dansträningen hade jag småtjejerna i drill, och efter att sprungit runt, hoppat som en tok och gapat som en stucken gris var jag riktigt trött.
Svetten rann på mig när vi stretchade, och jag fick en och annan konstig blick från små tjejerna som undrade varför det rann svett i pannan på mig! Då kännd ejag att det är dags att ta min kontidtion till en annan nivå...dags att börja träna på allvar!

Även om jag var svin trött när jag kom, så kunde jag inte sova. jag och daniel kröp i säng redan klockan 20.00 för vi orkade inte vara uppe längre. Men somnade inte för än vi 2 på natten. Hela denna veckan har varit sådan. Så på fredag skall jag sova ut när jag har min lediga dag :) Tjohoooo


Ledig

Jag tog semester på fredag...gud vad skönt :)
Skall sova ut, träna, gå på stan och shoppa..åå vilken underbar dag, längtar redan :)

Idag har jag vart på stan och fikat med mina vänner, Nu är man uppdaterad, härliga sommar planer föddes, och skratten flödades.....

Har även nu ikväll hunnit med att färga ögonbrynen och fransarna, ser lite frächare ut. Och så slipper man ha mascara på sig, helt perfekt.

Nu skall jag spana i lipstick jungle och sedan krypa i säng.

Jo en sak till, i morgon skall jag på dans träning...hahaha vad sägs som det :)

Måndag morgon

God morgon....

Då var det måndag igen då....

Har kört ett styrketräningspass nu på morgonen, rikitgt härligt måste jag säga.
Nu sitter jag på jobbet, helt slut i kroppen. Dags att börja ta tag i sin dagliga skörd :)

I eftermiddag skall jag ha lite kvalitets tid med mina vänner, lite uppdatering är aldrig fel.

Men nu gott folk skall jag äta lite, sedan börja jobba :)

Tjohej svesj

det var denna helgen

Snart är denna helgen slut och en ny vecka skall fyllas med spännande saker.
I går var jag och drillade i 6 timmar, efter den dagen var jag svin trött. Åkte hem la mig i soffan och blev liggandes där ett par timmar innan vi somnade. En tidig kväll, för båda var verkligen helt slut.
Fast att vi somnade så tidigt sov vi hur länge som helst. Men hur skönt var inte det då?
Idag har jag vart på drill möte, mycket nyttigt faktikst. Sedan så hängde jag med Daniels mamma till friskis och svettis på ett gympa pass.
Dom passen jag brukar köra på studioaktiv är verkligen sjukt jobbiga så jag orkar knappt stå upp efteråt, men detta passet var lagom jobbigt och lagom tungt. helt ok faktikst. Det är lite äldre som går på detta passet, men det blir så jobbigt som jag gör det.

Så nu har jag blandat till en frukt smutie, skall mysa med katterna framför tv:n och sedan somn gott.
I mrogon skall jag upp tidigt, köra ett styrketränings pass innan jobbet, sedan blir det fika på kvällen med mina underbara och älskade vänner. Tack för att ni finns :)

Natti natti

fredags mys

Nu har jag vart och tränat, solat, städat här hemma och lagt in tvätt i tvättmaskinen.
Nu skall jag åka iväg och köpa gotta in för fredags mysen. Blir en nyttig fredag :)

Ha en underbar fredags kväll..

XOXO





Jobb roligt :)

Satt lite nu på jobbet och tittade på kort från gamla fester, hittade lite kuliga bilder på mig själv :)


       

Fasiken vad man ändrat frisyr och allt efter varje år, rikitgt kul att titta på..hahaha


freeedag

Ja då var vi här igen. Denna veckan har faktikst gått riktigt snabbt. Skönt det!

Slutar snart, om 55 minuter för att vara exakt :)

Skall till gymmet och springa och styrketräna, sola och sedan gå hem för att fira att helgen har kommit till oss. Haha

Ikväll blir dte kankse tacos kväll med Daniels päron, vi får se, vi får se.

Nä dags att göra ett sista ruch innan jag slutar jobba.

Skall ni hitta på för kul denna underbara fredag??


Världens bästa tränare!

Idag på drillträningen sa min tjejer att jag var världens bästa tränare, det värmer kan jag säga. Blev rkitgt glad när dom sa det :)
Gud vad dte snöar ute, rena kaoset ute på vägarna. Svin halt verkigen. Polisen stod på sjöbo och kikade hastigheter, som tur va åkte jag i 40 km/h, går inte åka fortare för dte var alldeles för halt ute.

I morgon är dte fredag...fy fasiken vad skönt.

Nu skall jag lägga mig i soffan, bli ompysslad av min man och bara njuta.

tjohej svejs

slut!!

helt slut efter dagens träning pass, rikitgt gött faktikst.
Ligger redan i sängen med datorn brevid mig. Har lite att mejla och fixa med innan jag får släcka ljuset. Daniel spelar match så sent idag så då får jag och katterna ligga och mysa själva i sängen.  Men  visst är dte got att ligga i sängen, kola på tv eller sitta vid datorn...spelar ingen roll bara det är sängen....

nä dags att börja jobba lite, i morgon är det torsdag..jippie...

god natt alla galningar...

mitten av veckan

Nu har ialla fall halva veckan gått, känns skönt faktikst. Nu känns inte helgen så jäkla långt bort.
stter på jobbet och väntar tills klockan skall slå halv 5. Har fått med mig daniels, lillebrors flcikvän på träning idag. Så klockan 5 skall vi köra step/styrka, skall bli riktigt gött.

Annars händer det inte så himla mycket dag. Skall hem och slöa rejält efter träningen har jag bestämt mig!

Nä snart dags att klä på sig för att gå till gymmet. Det är verkligen svinigt kallt ute. i morse när jag gick till jobbet trodde jag att mina kinder frös ihjäl..sjukt kallt.....
men det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder, eller hur är det!!!

ha en bra kväll....

Tjo Fräs


Underbara helg

Jag har haft en jätte härlig helg. I lördags var dte alla hjärtans dag, inget jag brukar fira för jag tycker man kan ha alla hjärtans dag lite när som hellst. Men jag vaknad eoch fick ett litet paket av älsklingen. Jag fick en berlock i form av ett hjärta till mitt pandora armband, blev jätte glad.

På förmiddagen åkte vi ut till sjömarken för att åka skridskor. helt underbart. Vi hade picknik i solen mitt på sjön, helt underbart.
     

Tror det bor en liten isprinsessa inom mig :) hahaha

Även amatör fotografen inom mig kom fram denna underbara dag.


Nä nu skall jag duscha sedan titta på tv......

God natt.....Ciao

fredagen den 13:e

Jag visste knappt om att det var fredagen den 3:e för än någon på jobbet nämnde det. Än så länge så har jag inte haft någon otur, och jag tror inte jag kommer ha det heller. När jag var mindre hade jag alltid tur på denna speciella dag...hm...

Undra om jag får Camilla att se skräckisen, fredagen den 13:e..tror inte det.
Nu skall jag ialla fall åka till henne, så hoppas ni får en trevlig kväll, det skall vi ha.

                                                                      Två av kvällens godsaker :)  

Ciao
                             
   

Torsdags kväll

Helt slut efter ett tränings pass på gymmet med Camilla. riktigt gött iof. Jag tycker det är så skönt att träna hyfsat tidigt, duscha och ta på sig myskläder. Gotta ner sig i soffan coh äta något rikitgt gött. Det är härligt det!

Snart är det helg, vad skall man då hitta på.

I morgon fredag slutar jag tidigt, gött. skall hem och tvätta och gå en lång promme om det är fint väder ute! På kvällen skall jag hem till Camilla, kolla på let´s dance och dricka vin :)

På lördag är det alla hjärtans dag, och jag har en rikrigt mysig lördag planerad...mer om den senare :)

ha nu en rikitgt bra torsdags kväll...det skall vi ha

Simma lugnt....Ciao


Uppdatering...

Ja dte var ju ett tag sedan man skrev här...
vad har hänt sen sist?? nja inte så mycket. Vart rikitgt sjuk.....

Började i torsdags natt med att jag mådde as illa och fick gå upp och spy några gånger under natten. Fredag dag var jag helt utmattad med kände mig ändå lite bättre faktikst. PÅ lördag kväll fick jag sådana magkramper att jag trodde jag skulle dö. Hela natten svettades jag, grät som ett litet barn och kännde mig så dålig. Aldrig vart med om den magsmärtan innan i hela mitt liv. På söndag mådde jag inte så bra, helt färdig efter natten. På söndag blev det lika illa. Jag fick kramper, var på toa fram och tillbaka. Hela söndag natten var lika illa den, grät av smärta, knaprade alevdon för att dämpa smärtan, funkade faktikst och till slut på morgonen kunde jag sova. Hade då hållt Daniel vaken så han orkade inte gå till skolan och jag var hemma även i måndags.  På måndag morgon ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade vad jag skulle göra. Jag hade inte ätit rikitgt sedan torsdags kväll och haft ont i magen sedan i lördags. Hon gav mig rådet att inte äta något utan bara dricka vatten med socker och salt i. På måndag kväll, även denna dagen var fylld av smärta från min mage så jag blev jäkligt orolig faktikst. ringde sjukvårdsupplysningen ännu en gång. Hon sa åt mig att INTE äta alvedon, vilket jag gjort sedan torsdags natt :(, hon sa att om jag får lika ont i natt så om jag klarar det åka till vårdcentralen på morgonen, annars får jag åka till akuten så dom frå ta prover på mig. Jag hade ont hela måndags kvällen. Daniel åkte och hämtade en vete kudde som jag kunden värma och ha på min mage. Det började göra ont i början av natten, sedan slöppte det, tack och lov. Och i dag har jag inte haft ont. Har kunnat vila hela dagen, kunnat äta rikitgt med mat, äntligen....så jag slapp gå till vårdcentralen, gör inte jag i första taget precis. Så i morgon skall jag till jobbet, klättrar snart på väggarna här hemma för jag blir så uttråkad. Men men vad skall man göra när man mår riktigt dåligt.

Ja det är vad som har hänt i mitt liv dom senaste dagarna...jippi yey

Hoppas ni haft det bättre..

Ciao

God natt...

Nu skall jag strax gå coh lägga mig i sängen och kolla på tv. Jga har gått runt och frysigt hela kvällen. Men jag la mig i soffan med tända ljus och varmt gott te så det gjorde susen...

Sussa gått nu då..

I morgon är det FREEEEEDAG

Torsdag...

Kom till jobbet tidigt idag, det är bra. Har varit så jäkla trött varje morgon. men idag hade jag inte problem alls att vakna.

Idag efter jobbet skall jag nog till gymmet och köra bodycombat, den roligaste träningsformen på gymmet. Först hade jag tänkt mig en lugn hemma kväll framför tv:n. Men jag kan ju faktikst träna 1 timme, komma hem och göra iordning mig för natten och sedan slöa på soffan under mitt täcke...låter som en bra plan tycker jag.
Eftersom jag aldrig annars har tid att träna bodycombat på torsdagar för att jag har drillträning då, så passar jag på nu när vi har ledigt. Längtar rikitgt mycket......

Nä dags att sätta igång och jobba....fyyyyy                                                    


överlevde..

Jag överlevde faktikst träningen, men det var ju precis. Fy fan vilket jobbigt pass, värsta som hänt på mycket länge. Det var så mycket koncentration på benen, bara knäböj, utfall, gummibands övningar. Och jag som aldrig vart på det passet innan visste inte vad man använde gummibanden till. Så jag gick och tog en ett utan att tänka på färg eller nått.
Efter en stund ropade hon att vi såg starka ut, speciellt dom som hade det gröna gummibandet, jag tittade ner och, japp jag hade den gröna färgen..hahaha
Antagligen var den öglan lite mindre så det blev jobbigare..jaja nu får jag fina lår och rumpa till sommaren ialla fall :)

När jag kom hem var jag halv dö, vi la oss isoffan och slumrade till..riktigt gött....

mitten av veckan

Äntligen onsdag, det betyder att halva veckan gott :) underbart!

Idag skall jag äntligen ta atg i min egenträning.  Inte en dag för sent.

Skall bröja med step/styrka idag eftermiddag :)
Önska mig lycka till.....

ciao


veckan...

Denna veckan har jag inte så mycket inplanerat som tur va, äntligen en vecka där jag kan ta det lite lugnare. Min förkyldning har ännu inte försvunnit så det är dags för mig att ta det lugn i några dagar!
I dag tisdag skall jag ut till fristad och ha drillträning med små tjejerna. Efter blir dte nog ishallen eftersom Daniel spelar match.
Resten av veckan är oplanerad, HÄRLIGT :)

nu skall jag jobba...

tjohej

Helgen som var

Ja jag känner att jag är väldigt dålig på att uppdatera.

I fredags spelade Daniel match så jag ägnade tiden i ishallen, det är kul att se när han spelar, för han är väldigt duktig :)
I lördags var jag ute i fristad på förmiddagen, hjälpte Cissi med lite musik och papper inför helgens kommande tävling. Det gick väldigt smidigt eftersom vi var två på saken, och dessutom hade hon gjort hemma gjorda semlor som var underbart goda..mumms :)
På kvällen var det ett gäng som kom hem till mig och Daniel, lite fest på det och sedan blev det haryys vi till slut hamnade på. Jag hade skit kul både innan och på krogen. Lite för många singa öl blev dte nog, men man lever faktikst bara en gång.
I söndags var jag bakis och på eftermiddagen hängde jag i boråshallen och kollade på när tjejerna drilltränade inför lördag...det kommer gå så bra tror jag :)

Det var min helg i korta drag!

tjohej

RSS 2.0