Inredning...

Jag älskar verkligen att läsa inredningstidningar och drömma mig bort. Man längtar sjukt mycket till hus när man ser allt roligt man kan hitta på. Jag har verkligen fått upp ögonen för en ny tidning,
 lantliv. Å det är så sjukt snygga saker......vill ha


Är jätte sugen på att göra en vägg dekoration i hallen där vi håller på att göra i ordning nu. Men vi får se lite om det passar in och så. Har även målat ett bord, en hylla, ljushålare och tre korgar vita så det skall bli kul att inreda allt när det är klart...wiii
kort på resultatet kommer när dte är klart :)

Snart skall jag till ishallen och kolla på älsklingen när han slåss på isen...hahaha

Trevlig fredag

F R E D A G

Tjohoooo äntligen fredag....som jag längtat :)

Denna helgen är upptaget med mycket smått och gott.
Idag skall vi måla klart i hallenhemma. Vi håller på att göra iordning i hallen och skall fortsätta senare i sovrummet.  Vi började måla igår med vit färg. Skall måla dom sista gångerna idag. Blir nog riktigt bra tror jag!
Ikväll så spelar Daniel match som jag skall gå coh kolla på. se så att han sköter sig på isen.

I morgon förmiddag skall jag hjälpa Cissi med diverse saker inför tävligen som äger rum nästa helg. (kom och titta vet jag, i Boråshallen) Därefter skall jag hem och göra iordning i hallen, sätta upp saker på väggarna m.m, det rolgaste helt enkelt.
På lördag kväll skall det bli lite alkohol förtärning tänkte jag mig, får se lite vad som händer men kul skall det bli.
Söndag skall jag vara bakis och sedan på eftermiddag/kvällen är det genrep i Borås hallen, skal bli najs.

Japps min helg i stora drag....fullt upp från fredag eftermiddag till söndag kväll...härligt!

ha en bra fredag boys and girls.....

Ännu en dag

Å det hade vart skönt om det var fredag man vaknade upp till nu på morgonen, men inte då.

Igår var vi i göteborg, en mycket trevlig rutt måste jag säga. Vi skulle först in i centrum med bilen för att leta efter panduro, herregud...tänk er själva, 3 gap skrattande tjejer, enkelriktat överallt, återvändsgränder, mycket folk, tutande billister och så lilla vi mitt i detta kaos. Men Gallo redde ut allt så vi hittade Panduro till slut. Efter mycket om och men om man säger så.
När vi skulle åka ut ur allt för att åka till Johanna, ja då åkte vi på spårvagns spåret. Tur att vi inte hade någon bakom oss. Jag trodde jag skulle kissa på mig av skratt där faktikst. Folk bara kollade på oss och trodde vi var helt galna...hahaha
Jag kröp ner i baksätet så ingen såg mig, kanske hörde mig....hahaha

Nä dags att börja jobba igen.......

Ikväll skall vi spackla i hallen, skall bli kul :=)

Ha en trevlig dag...tjohej

Så tokigt det kan gå....

Kom precis hem från drill träningen, en mycket bra träning faktikst. För en gång skull känner jag att det kan gå bra för dom :)  Jag har varit så osäker innan men nu känner jag mig mycket lugnare, som tur var!

Jo en rolig sak hände som måste nämnas här, Cissi min underbare vän, hennes bil gick i baklås och alla hennes saker ligger i bilen. Först fick vi åka till systern för att hämta extra nyckeln hem till lägenheten. Väl hemma letade hon överallt men hittade ingen extra bil nyckel. När hon kommer ut igen till mig som står utanför hennes lägenhet har hon två knivar i handen. Jag trodde jag skulle dö av skratt i bilen. Vi åkte till bilen som står parkerad en bit bort och vi försöker bryta oss in i
bagage luckan med två knivar. Det är mörkt ute och det står bilar parkerade överallt med folk både i och utanför som tror vi är två inbrottstjuvar. Jag var så jävla kissenödig under denna härliga händelseförloppet så det blev ju inte bättre när man höll på att dö av skratt när hon stod med två knivar och skulle komma in. herregud vilken syn, tur att jag filmade allt på mobilen :)
Ett alternativt lås till dig Cissi :) (hahahahahahahah)

Till slut fick vi ge upp, hon får helt enkelt leta upp extra nyckeln, eller ringa efter hjälp i morgon.
Tycker faktikst väldigt synd om henne. Inget kul.....

Nu skall jag ducha, borsta gaddarna och sedan hoppa i säng....LÄNGTAR..

Natti natti

Thai mat och nya stövlar...

Härliga måndag....

Efter jobbet åkte jag till stan och träffade Daniel. Vi var inne på indiska, och dom har så fina saker där....Jag är ute efter en ny möbel att ha i hallen, men ej hittat någon som jag verkligen vill ha. På indiska fanns en så jäkla snygg byrå som skulle passa utmärkt. Nu kostade den hela 2500 kr, och den var brun. Jag vill ju ha en vit som ser gammal ut. Svårt att förklara. MEN vad fin :)

Efter gick vi till DNA där dom tydligen hade 50% rea. Jag har länge trånat efter ett par stövlar men som jag nämde tidigare har jag blivit så snål, men nu var det rea på dom så då passade jag på. Halva priset :) Tjoho...



När vi var i thailand så älskade vi maten, vi är ett stort fan av thaimat så vi njöt varje dag vi skulle få äta så god mat. Mumma. Så idag bestämde jag mig för att laga till Kyckling med röd curry. Hur enkelt som helst och hur gott som helst. Blev så jäkla bra så jag är rikitgt nöjd över mig själv :)
Mummsilemums.
Tack Cissi för tipset.



Nu skall jag ut och mysa med min underbare man
ha en skönt måndags kväll...

Tjohej


Måndag morgon

God morgon på er..... Jaha då var det måndag igen då...helgerna bara springer iväg...uscha.
Vad händer denna veckan då.

Måndag- Jobba, Gå på stan efter jobbet, Mys framför Tv:n ikväll
Tisdag-  Jobba, drillträning i borgstena, och möte efter
Onsdag- Jobba, Därefter blir det en road tripp till GBG med töserna
Torsdag- Jobba, egen träning
Fredag, Jobba, njuta av att det äntligen är helg :), Bio??
Lördag- Inga planer ännu
Söndag- genrep på kvällen

Ja denna veckan har inte lyckas bli full ännu, men veckan är lång så mycket kan hända....

Nä dags att börja jobba..Ciao

Redan söndag

Ja tiden går alldeles för fort, ialla fall på helgerna. Igår hade vi det väldigt lugnt och skönt. Först tittade jag på film på morgonen, perfekt att starta dagen på. Sedan åkte vi till knalleland, daniel skulle kolla på en ny mobil och jag var tvungen att handla en ny mascara.

Jag hittade även en skit snygg väska och ett par stövlar, men köpte faktikst inget av det...känner mig rätt duktig. Men på senaste tiden har jag blivit så snål, vet inte varför. jag har ju råd att köpa men gör det ändå inte. Är väl iof bra, men tråkigt!

Söndag som sagt var. Tog en lång frukost tillsammans. läste tidningen och allt. Härlig start på denna dagen. Idag hade vi tänkt hälsa på Daniel mormor och morfar en stund, sedan åker vi till frufällan och hälsar på  Gallo och Andreas. Var länge sedan jag var där nu, nyfiken på hur det har blivit nu när dom har börjat renovera.
Ikväll har Daniel hemma match som jag tänkte gå och kolla på. Alltidkul att se han spela, blir alltid lika stolt :)

Hopas ni får en bra avslutning på helgen...

Kram på er

God morgon...

Kunde inte sova så länge idag, snuvan tär på mig så jag var tvungen att gå upp.
Skall sätta på en film och dricka av mitt nya tee jag köpte igår. MUMS.

Jag köpte även en tidig födelsedagspresent till mig själv (1 ½ månad kvar) hahaha men jag kännde att jag behövde något fint. Ett Pandora armband, så nu önskar jag mig berlocker till detta fina armband.

Nu har ju jag bara köpt själva armlänken, så det fattas ju berlocker. Kul va??

Idag vet jag inte vad som händer, Daniel ville nog gå en sväng på stan och kolla nya mobiler så då aknske det blir så, och en fika kanske....
Men nu skall jag lägga mig med täcke, nässpray, halstabletterna och mitt nya tee framför en film.

Ha en bra dag....Chao

Äntligen helg..

Å denna helgen är verkligen efterlängtad. Jag har vart så trött och förkyld hela denna veckan så jag känner bara för att ta på mig myskläderna och gosa ner migi soffan med täcke, gott te och någon bra film. Det är vad som händer denna helgen med.
För att bli frisk skall jag bara ta det väldigt lugnt.

Håller på att framkalla kort från resan. Nu för tiden låter man alla bilder ligga kvar i datorn, men jag har bestämt mig för att framkalla för att sätta in i ett album, mycket trevligare så.

Skall snart klä på mig lite för att gå ner på staden. Skall köpa lite gott tee på bergs, handla lite underkläder, och säker lite gotta inför fredagsmys kvällen.

Hoppas er helg blir bra...Cao

glass under täcket...

Idag har jag ingen feber som tur va, men jag mår fortfarande knasigt...fått knapra alvedon på jobbet, så jag har överlevt helt utmärkt.
Idag blir det glass som jag handlade på vägen hem från jobbet, och mitt varma täcke i soffan framför tv:n.
har inte sett på tv på en månad så det skall bli skönt att bara få njuta :)

Ha en bra kväll....tjohej

drillning med Cissi

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1403131


Missa inte när Cissi var på Tv:n igår kväll :)

Onsdag...

God morgon, 3:e dagen på jobbet efter semestern....går rätt fort till helgen ändå..skönt d ialla fall.
Jag har gått och blivit jätte förkyld med, det första jag åker på efter en dag på jobbet. Så igår fick jag åka hem till Mor och Far och hämta alvedon och riktiga halstabletter, så nu har jag lite så jag klarar mig :)
Det är bara äta lite alvedon, förtränga att man mår dåligt och gå med ett leende till jobbet, så blir jag nog snart frisk.

Eftersom det är så mycket nu med allt, så har jag varken tid eller lust att bli sjuk, fan inte råd heller för den delen.

Igår spelade Daniel match med Lynx, och blev utsett till matchen bäste spelare, han fick blommor och allt. Står även en notis i dagens BT, Blev jätte stolt när han kom hem med blommorna och när jag läste dagens tidning. Grattis Älskling....:=)

Nä det är väl dags att börja jobba.....tyvärr...haha

ha en bra dag...

ciao

lite bilder...



Lite bilder från våran resa......

första dagen..

Kom hem i natt till kalla sverige. Trodde faktikst inte att dte skulle vara så jäkla kallt asså, men gud, trodde jag skulle frysa ihjaäl....haha

saknar värmen så det skriker om det...

Idag har vi haft fullt upp verkligen, vart i sjömarken och ätit, mamma fyllt år så vi var sedan i Fristad och fikade, sedan var vi hos brosarn, och hemma kom mina underbara vänner för att hälsa mig välkommen hem, så det har avrt fullspäckat ända sedan vi kom hem. lägger upp lite bilder om några dagar...

Nu skall jag snart gå och läga mig. Tillbaka till trista vardagen i morgon med jobb och allt.
Lite nervös, undra om det har hänt något på jobbet, var ändå 1 månad sedan jag var där...spännande...haha

HA en fortsatt trevlig söndag kväll...

kram

Sista dagen

Helllooooo

Sista kvallen i bangkok, trakigt nog aker vi hem i morgon bitti.

Dom tva sista dagarna har vi spenderat i bangkok. Akte forst bat i 3 timmar med varldens vagor, sa det var tur att jag tog tva sjosjukepiller innan jag akte. Sedan blev det buss i 8 timmar. klockan 4 pa morgonen var vi framme. var tvugna att fa lite somn sa vi checkade in pa ett hotelll i nagra timmar for att sedan dra oss vidare. Vi har nu bott pa ett jattefint hotell.

Dom tva dagrna som vi spenderat har i Bangkok har vi bara shoppat//haha tror aldrig Daniel har gatt sa mycket i affarer i hela sitt liv samanlagt som dessa tva dagar, men han tyckte det var lika kul som mig, sa det har bara varit riktigt kul. Och vi har shoppat, mangder av saker, jeans, trojor, skor, smink, allt man kan tanka sig. Hur billigt som hellst.

har aven kopt massa presenter, sa det skall bli en rent noje att dela ut dessa :)

Jag ar lite ledsen over att komma hem till KALLA sverige, fy inget jag ser i fram emot. Men jag har mycket kul som vantar pa mig sa da har jag nagot att se ifram emot.

Nu skall vi upp och packa, sa vi far med oss allt hem.

Ses i helgen kanske...

Kram fran Sabina och Daniel


En drom gick i uppfyllelse

Tjohej

Nu sitter vi har igen, vi maste boka hotellrum i bankok for vi kommer sa jakla tidigt pa morgonen sa det ar skont att det ar fixat. Men jag maste bara skriva att min drom gick i uppfyllelse igar.
Vi fick snorkla med hajar. Var sa extas nar jag akte dar i fran..hahaha
det var inga sma hajar heller, 2 meter lang var ena, sa mitt edranalin pumpade i hela kroppen..fan vad coolt..hahaha
Sa nojd.

Nu skall vi lagga oss pa stranden och sola och bada.
Kul att det finns nagra som laser mina inlagg ialal fall :)

Anna( kul att du med laser, hoppas att allt ar bra dar hemma. Och halsa tillbax till brudarna. Ses nar jag kommer hem...

Ha en bra dag...
tjohej

Tjohej

Vi har nu lamnat hetsiga koh samui och ar verklien pa paradis on nu. Vi bor sa jakla bra sa det finns inte. Vi bor i en bungalow jatte hogt uppe i skogen med utsikt over havet. helt underbart. nar vi vaknar varje morgon ser vi havet och solen. Igar kvall nar vi skulle lagga oss hade vi en stor jakla odla i taket...haha jag sov inte pa hela natten for jag horde massa djur omkrig mig.
stranden ar underbar och vattnet desamma. idag har vi snorklat hela dagen. Racker att ga 3 meter ut sa finns det korallrev med fargglada fiskar. Vi lever verkligen i paradiset nu. Vadret ar oxo underbart. det finns inget internet elelr affar dar vi bor sa vi tog taxi in nu for att handla lite saker for kommande dagar. Det ar ju en dykar hotell vi kommit till. sa det ar perfekt mycket folk.

Vi hade ju en liten utflykt pa koh saui, dar guiden hoppade av efter tva stopp for att fa in mer passagerare. hahahaha, tur att den var jakligt billigt. Det enda roliga vi gjorde under den trippen vara tt klattra as hogt upp for att fa bada i ett vattenfall. Efter den dagen var jag ratt slut. Helt sjuk sluttning, men dte var rikitgt kul.

Vi vet inte hur langa vi kommer stanna har pa koh tao, Ett tag for detta ar lugn och skont. den 9 skall vi ut med bat runt hela on for att snorkla och aka till en annan o lite langre bort. skall bli kuligt.

Hoppa att allt ar bra dar hemma....

kram fran Mig och Daniel

Uppdatering Thailandet

Halla erverybody..

Livet pa koh samui ar bara bra. Lite for mycket spanien kansla over det hela. Mycket turister, manga bilar och for manga forsaljare som skall tjata pa en. Det jag inte gillar med denna on ar att det springer sa manga smala ledsna hundar overallt sa jag mar lite daligt over att se dom. Men igar och i dag nar vi at stoppade jag undan mat i en servett och stoppade i min ficka for att sedan ge till nagra huda. Dom blev over lycklga, och jag med.

I tva dagar har solen vart framme sa vi har passat pa att sola. Nu borjar en bruna fargen komma fam lite ialla fall :)

Igar shoppade vi, jag har  kopt, ett par byxor, adidas troja(som jag velat ha sa langae hemma, men vart for dyrt) :).
3 armand, en fotlank. Det ar sjukt billigt och valdigt latt att pruta.

Den 6 januari aker vi vidare till koh tao, och hoppas pa en lite mer lugare o. Koh phangan var underbart lugnt och skont, inte jobbiga forsaljare och lite turister. Dar skall vi snorkla,sola och bada. ta det lugnt efter all hets pa koh samui.

I morgon skall vi pa o vandring, hoppas att det blir lite kul.


Lite bilder, inte sa roliga men, men..hahahaha

  

ha det s bra hemma...pussoch kram fran Mig och Daniel


Gott nytt ar

hej svejs dar hemma....

da ar vi inne i 2009 da, hoppas att ni hade det skoj dar hemma. Sjalva hade vi det rikitgt bra. Vi firede med ett annat par fran losangelse sa vi hade det rikitgt skoj. blev rikitgt fulla sa i dag mar vi INTE alls bra....

I morgon skall vi aka vidare till Koh samui, och hoppas att det blir lika bra som vi haft det har.
internet ar sa jakla drygt har sa det tar as lagt tid att ladda upp bilder, sa vi skiter i det nu sa langa, far se senare kanske.

Annars ar allt riktigt bra. fast det har tyvarr regnat nu i 2 dagar, men vad gor det. jag ar ju inte hemma ialla fall. men i morgon skall solen komma tillbax sa da skall det solas pa stranden med en stor kall ol .

har om dagen tog jag en thai massage,  mer an 1 timme holl hon pa for mindre an 50 spann, sa det ar sjukt billigt. Vi koper saker hela tiden men anda sa har man lika mycket pengar kvar kanns det som. Sa man vill ha det. En stor ol for 10 kr, inte alls pojokigt, sa daniel trivs...haha

Na nu skall vi packa i ordning lite for avfard i morgon..

ha det sa bra dar hemma

Kram kram fran mig och Daniel

RSS 2.0