torsdagskväll

Tjohej...igår blev det rikitgt sent hos Brollan min. Vi grillade, tjatade, spelade brädspel, buzz och singstar...vi kom inte hem för än vid halv 4. Konstigt nog är jag inte det minsta trött...härligt det :)

Ikväll är det ännu en ute kväll som gäller. Emelie kommer hit redan vid 3 tiden. Skall fixas och sedan bär det av hem till Vickan. Idag börjas det tidigt :) Jag vet inte hur kvällen sedan kommer löpa...får la se vad vi känner för....Bugg vad uppe på schemat ialla fal...hahahaha

Nä, dags för mys med min man.....Han är lite bakis idag :)

Ha en underbar kväll....

Sol, bad och gardinupplägg

Ännu en vacker dag på min semester. Idag trodde jag dte skulle bli dåligt väder, men icke då. Har vart i Fristad hela dagen. Vart ett badmonster till faster idag, vi grävde och hade oss på stranden. Insåg att detr var bara jag som lekte med "mina barn" Andra föräldrar bara tittade på, solade och var allmännt tråkiga. jag tycker dte är kul att byga sandslott och gräva vallar med vatten i, kanske tröttnar jag på det när jag får egna barn..vem vet!

Sytt upp mina nya gardiner till sovrummet med, eller jag blev fly förbannad och gav upp men det är tur att min mor kan sy så hon fick visa och hjälpa. Helvetes jävla symaskin säger jag..uscha, sömerska är inte mitt framtids yrke ialla fall....men nu sitter dom på plats med rätt längt..TJOHO tack käre mor för hjälpen :)

Nu skall vi duscha och göra iordning oss. Min bror skall fira Daniel, med grill och sprit....:)


Ses i dimman...tjohej

in my face...

Idag har jag haft en kanon dag med sol, hav, picknik, skratt, planer, längtan.....ja en helt underbardag vid kusten. Vi tog min lilla bil, Emelie, Vickan och jag och styrde ner till Varberg. Det blev ett väldans letande efter Kvantum, men vi hittade det tillslut. Regnet och molnen blev bara tätare, men vi var positiva....Tillslut när vi väl var framme vid klipporna, lagt ut våra fina handdukar, suttit och små fryst en stund, så sprack himlen upp och solen kom fram. DEt blev en klarblå himmel och en mycket varm dag i solen. Och gissa om jag är RÖD i mitt ansikte..hahaha
Men färg har jag fått ialla fall...I morgon är jag brun...Hoppas jag på :)

Nu skall jag lägga mig och läsa....Jag älskar verkligen semester....Semester och en 25 åring

Japp då hade man äntligen semester...känns underbart.
Hoppas vädret blir toppen nu bara...vore gött...

Idag fyller min älskling 25 år...stort grattis till dig älskling......i present fick han resan till Grekland och i morse fick han 4 böcker av mig...snäll flickvän man é :)

Lite kort från grekland och kusten.....


Tvätttid, myskväll med film och godis står på schemat för idag....

Tjohej

RSS 2.0