God morgon

It´s fridayyyyyyy
Äntligen kommer den efterlängtade helgen....

Denna helgen har jag inte jätte många planer faktikst. Idag skall jag slipa byron som sedan skall pryda vårat vardagsrum.
I morgon skall det bli så himla fint väder har jag hört, stor sol och många plus grader, då skall jag passa på att vara ute så mycket som möjligt.
På kvällen blir det fest hos Daniel söderlund. Han och hans flickvän har flyttat och frågade om vi ville komma..Så jag och Johanna skall dit och hälsa på..kan nog bli jäkla najs eftersom det var så längesedan vi träffade honom.
På söndag blir det en slö söndag :=)

Ha en underbar ferdag...

ByebyeKommentarer
Postat av: emelie

Hej! jodå det är bra här, njuter av vädret mest=) Ska ni till söderlund, Peter kommer komma dit med, han ska hem för just den festen. Själv ska jag typ på en dejt på söndag=) Ska bli spännande.kram

2009-03-20 @ 08:35:44
URL: http://sagalisa.blogg.se/
Postat av: emelie

Japp, det är en kille på 28 år med hund som jag ska ut o gå med i helgen, han bor här i växjö men pluggar inte på universitetet. Ska bli spännande=) Jag blev tillfrågad att gå på festen men eftersom jag var i sthlm nu så har jag inte råd. Sen skulle ajg gått dit med peter och det är ju mer hans kompisar nu än mina. Hade kännts fel att gå dit med honom som om vi var ett par=/

2009-03-20 @ 12:20:11
URL: http://sagalisa.blogg.se/
Postat av: emelie

Nä annars är det en väldigt lugn helg...kristins föräldrar ska hälsa på här så jag och hundarna ska med dem till bokskogen på lördag. annars blir det kanske promenad med "dejten" på både lördag o söndag. ikväll ska jag bara glo tv=) inget behov av fart och fläkt denna helgen då förra var så intensiv. ja, vi får röja när du kommer ner, du kanske kan komma ner närmare min födelsedag då kasnke, tänkte väl ha nån fest då!

2009-03-20 @ 14:00:43
URL: http://sagalisa.blogg.se/
Postat av: Anonym

det beror på vad du menar med snygg? alla tycker ju olika. jag kan hjälpa dig m din blogg om du vill. tar 50 kr i så fall. ha en fin helg!

2009-03-20 @ 14:48:46
URL: http://loadedgun.blogg.se/
Postat av: Anonym

det finns ett program som man kan använda för att göra collage. det heter picasa 3.

2009-03-20 @ 14:54:22
URL: http://loadedgun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0