stringjeans någon??

image25image24

Hahaha någon som är intresserad kanske? är det någon som på allvar skulle köpa skiten??
Ser förjävligt ut.

Dagens eller kanske årets plagg....kommer snart som en modefluga..blir inte förvånad.

Glömde berätta

Fasiken jag glömde berätta det roligaste.

För ett tag sedan, ja kanske 1 månad sedan så gjorde jag och en jobbarkompis så att vi mätte
Rumpa
Lår
Armar
Byst
mage
hals
Bara för skoj skull se om det hade hänt något efter några veckor, Ok gissa om det hade :) wiiiii

Rumpan hade minskat med 1 cm
Mage hade minskad med 3 cm
Gissa om jag vart glad idag på morgonen :)
Bysten hade minskat med 1 cm,

Och när jag kom hem nu idag, skulle ta på mig mina jätte tajta svarta byxor, som jag nästan köpte för små bara för att jag ville ha dom, satt inte ens åt i midjan...Jag är överlycklig idag :)


image23Vet hur han känner sig :) Hahahahaha

Mitt mål är ju att tappa 20 kilo, men man får ta en dag i taget :)

Keep on going.

LYCKLIG

Valborg

vanlig onsdag egentligen, bara att vi har ledigt nu :) wiiiii så jäkla skönt.
Kom hem från jobbet för en stund sedan, satte mig direkt och målade naglarna, glömde det igår så jag passade på nu när jag hade en lucka över :)




Halv 7 går jag och Gallo ner till gymmet och skall köra ett pass body combat, sedan efter det gör vi i ordning oss. Eftersom det är valborg idag och är ledig i morgon så bestämde vi oss för att dricka någon öl någonstans. Så vi skall möta upp Cissi och Elin efter träningen. Skall bli riktigt najs. Skall inte dricka mycket, men en öl eller två slinker alltid ner :)

Trodde det skulle vara sol ute hela dagen, men den har har kikat fram några enstaka gånger :( men men bara det är uppehåll så är det ok.


Nä nu skall jag äta en macka, och sedan ta på min tränings kläderna.

ses kanske på stan...vem vet!

P&K


Löss i godis

Blir man godissugen då eller? Nä inte jag heller.

ja sa att det innehåller löss i godis, alltså färgämnet i olika godisar  till en jobbarkompis i veckan. hahaha Hennes favvo godisar var just hallonbåtar, där det finns löss i,När hon kom hem slängde hon dom, och kommer alldrig mer äta några sådana godisar...hahaha lite komiskt tycker jag allt. Är ju inget farligt att äta det, men kan hålla med om att dte är riktigt äckligt när man vet vad godis innehåller. Som tur var äter jag nästan aldrig godis länge, men när jag väl äter, struntar jag i det för det smakar förjävla gott :)

en upplysning bara.

Sjuka värld

Vad är det för sjuk värrld vi lever i. Går ju inte undgå den senaste av alla sjuka händelser. Pappan höll sin dotter fången i 24 år. Hur är det en möjligt? I samma hus bor han med hans fru som inte fattar någonting. Värsta av allt är att han förgriper sig på henne och gör sin egna dotter gravid. Det resulterade i 7 barn.   barn som han och hans fru adopterar. varken frun eller myndihetern fattade någonting, hur det ens är möjligt. Var fick han barnen i från då? Har man bestämt sig för att adoptera ett barn så är man väl två om det? hur kunde det då ungå henne att det bara dök upp barn, från vad lixom?

jag  blir så jävla trött på alla sjuka människor som verkar finnas överallt. Jag brukar tänka på det faktikst. Undra hur många i sin omgivning, alltså folk på jobbet, gymmet, i sin vänskapskrets är sjuka människor. Sådana som slår sina fruar, mördare, psykisk stöda. Jag kan tänka på det faktikst, då blir man rätt sjuk till slut.

Men hur lyckas då en människa bli så störd? Det var ju ändå hans egna dotter det handlade om. Men något som är sjukt är ju "deras" barn som aldrig har sett dagsljuset ens. Var ju två barn som var 18 och 19 år som aldrig fått gå i skola, sett dagsljus och fått vara instängda i en källare utan fönster. Hur skall dom barnen någosin kuna fungera rikitgt i samhället.

Var bara tvungen att skriva om detta sjuka som pågår. Pågått så länge som jag levt. NÄ äckligt.


Slutet på måndagen, bara 2 dagar kvar sedan är det ledighet i några dagar :)

Nu skall jag se på One tree hill

P&K


Sköna söndag

japp som det låter, en underbart skön söndag.

Äntligen sovmorgon, var ett tag sedan jag fick vakna utav mig själv och ingen väckarklocka, så det var riktigt skönt.
Är inte piggare för det men....

Jag har inget gjort något jobbigt alls idag :)

Åkte och handlade på nya Ica maxi. Fy fasiken vad fok, skulle ju inte åkt dit på flera månader, men jag tror ju inte att folket kommer minska faktikst, nepp nu kommer folk alltid handla dä Så mycket billigare vet jag inte om det varvisst lite nyöppnings rabbaterade saker fanns väl. Jag tycker inte affären var något speciellt, men det är klart att det är skönt  att  få en affär som är lika billig som city + att det finns lite annat smått och gott att titta på där inne.

Efter det lagade vi söndags maten, åt den och slängde oss ner i soffan och glode på film. Over her dead body hette den. En romatisk kommedi skulle d vara...hel ok att slöa ögonen på.

I morgon är det  måndag igen. skall upp och träna klockan halv 6 så det gäller att lägga sig i tid. Som tur va så jobbar man bara i 3 dagar denna veckan..underbart.

Nä för fan, nu skall jag och Danneboy titta på ett avsnitt av supernatural..underbart bra serie att glotta på. se efter själv.

Ha d fint.
Bye/ S


Shopping, sommardäck och knasiga artiklar.

Nu har äntligen min gulpärla fått på sig sommardäcken. Känns skönt att få bya, då vet man att snart kommer värmen :) Min far och Daniel fick byte, medan jag satt på en stol i solen. Vill inte skada mina naglar..haha

Jobbar idag som vanligt, idag var dte riktigt tungt, så trött. Jobbade faktikst bara till 12, sedan fick det vara nog.

Åkte till knalleland och köpte en mycket fin wiskey till pappa i födelsedags present. Sedan shoppade jag lite faktikst. Märks att det var lönehelg, för knalleland var knökat med folk.
Finns så mycket fint ute nu som jag verkligen vill köpa, men man kan inte får allt, tyvärr.

image19image20image21

En sjal och en underbar svart fodralväska. En rikitgt läcker vit sommarjacka med trekvarts ärmar. Och självklart två nya par strumpbyxor. Svarta och gråa :) Dagens resultat av shoppingen.



Sedan åkte vi till far för att gratta honom. årets första grillning skedde ikväll med. MM det var inte helt fel.

På tal om något helt annat.

Köpte cosmopolitan innan och jag tycker om dom tidningarna när det handlar om mode och skönhet, men en del artiklar är ju rikitgt sjuka. "träna din kille- få som du vill" Går ut på att du skall lära din kille olika saker där hemma för att få som du vill ha honom. Ungefär som att lära din hund sitta, skall du lära din kille att städa, vara mer romantisk. När man läser dom artiklarna vet man inte om man skall skratta eller gråta. Jag läser ju artikeln av ren underhållning, frågan är om det finns någon i detta landet som skulle vilja dressera sin pojkvän som en jävla hund? Självklart finns det tjejer som vill att ens kille skall göra allt som dom säger till om. Men vem vill ha någon jävla toffel där hemma som varken säger vad han tycker eller argumenterar emot. man vill ju ha en man, ingen jävla mes. Uppenbarligen finns ju det någon som är intresserade av sådana här artiklar eftersom dom skriver om det, eller så är dom enbart eroniska. Jag tycker det är galet ialla fall, kul att läsa dock, men inget som håller att använda.
image17Underhållande artikel. Ironisk eller seriös??




Bilder

image14
Var bara tvungen att ta ett kort på dom och lägga upp det. Så underbara. :)



Min nya hårfärg :)

En öl på stan

Fredag kväll, äntligen, skulle jag säga i vanliga fall.men skall upp och jobba klockan 7 i morgonbitti, så för mig spelar det ingen roll...men jobbar bara till1 så d är lugnt. Men det är ändå skönt med fredag..hihi

Vart hos frissan idag och staylat om mig lite, inte klippt så mycket men fägat det ljusare. Blev rikitgt nöjd faktikst. Så skönt när man kommer där ifrån med ett stort leende. Inte alltid man gjort det faktikst, oftast, men inte alltid.

I kväll har jag vart nere på brasseriet, suttit på uteserveringen och drucken någon öl me Johanna. Mycket trevligt måste jag säga. Inte ofta man träffas nu för tiden så det är alltid kul att tjöta av sig lite. Gott med öl mé.

I morgon som sagt skall jag jobba, sedan skall jag ut till mor och far, Pappa fyller hela 59 år och det skall firas.

Nä fan siter snart och sover här, dax att lägga sig....

Sov gott då

P&K


Fullspäckad torsdag

Jaha då var det torsdgskväll igen då, trots det så tycker jag veckan har gått riktigts Segt. Idag har jag jobbat,som vanligt. Det är väldigt mycket att göra nu på jobbet så hela dagen är fullspäckad.
Efter jobbet åkte jag ut till mor och far. Meningen var att jag skulle gå en lång promenad med Nellie och Lisa (mammas hundar) Men mamma var barnvakt när jag kom, och hon skulle bort på symöte så jag tog över och lekte med busungarna istället.

Så jag kom inte hem förän vid 8 tiden och då hann jag inte göra så himla mycket. Målade naglarna, duschade, och satte mig framför tv:n med mina älsklingar.

Jag hittade en riktigt snygg lampa idag på choice i Fristad, men tyvärr hade dom bara 1 kvar, och jag ville ha två till vardagsrummet. Jag blev verkligen så förtjust i den med. Typiskt. Skulle iof ringa i morgon och fråga en annan tjej om dom kunde beställa 1 till..hoppas hoppas..håller tummen :)

I morgon är det fredag, med allt vad det innebär. Skall till frissan, skall bli kul. Återkommer med resultatet i morgon.
Löning oxå..wwiiiiii

Insider pågår nu, skall kolla in det, riktigt bra program.

God natt

P&K

sommar klänningar

image11image12

Två klänningar som jag hittat på ELLOS.SE.  Går ju för det mesta i klänning själv, skönt och ett mycket snyggt plagg. I vår och sommar är det blommigt som gäller.  Ett litet tips från mig till dig.


Härliga Onsdag

Njuter av den underbara solen som har visat sig länge ute. Har faktikst fått lite färg på mina kinder och armarna..hihi..underbart.

Har inte gjort så himla mycket idag. Jobbat som vanligt, sedan har jag vart ute och gått med Daniel. Det var rikitgt gött faktiskt. Nu väntar jag på att min lax i ugnen skall bli klar :) mumma.

Undrar över en sak. Idag så åt inte jag någon middag, jag var helt enkelt inte hungri. Men jag fick typ 10 kommentarer " skall du inte äta idag" "du vet att du inte blir smal av att skippa maten" "maten är vikitgt" men herregud, jag var lixom INTE hungri. Och självklart vet jag att jag inte blir smal av att sluta äta.
Helt otrolig...jaja skit samma...


Nu skall jag äta lite lax med grönsaker och keso..mumma skall det bli.

Glöm inte Grey´s anatomy ikväll klockan 21 i kanal 5

P&K

Leif GW Persson

Kom hem från en föreläsning med Leif GW Persson. Är så imponerad hur en människa kan kunna så mycket om ett så brett ämne som krimonologi som han. Är så sjukt imponerad.
Han tog upp olika mordfall i sverige så fick man ställa frågor till honom. Han tog upp fall som Engla, Pernilla,  hur dom morden länkas samman.  Hur sällsynt Anders Eklund är. Finns inte många mördare som han (tack gode gud) som helt oplanerat ger sig på en 10 åring ficka. Och samtidigt som han förhörs om Englamordet, tas upp i ett annat mordfall 8 år tidigare. 

Han tog upp statistik, som är väldigt intressant tycker jag själv. Enligt statistiken så går det 1 på 500 män som någon gång under sin levandstid kommer mörda en annan människa. På den kvinnliga fronten gick det 1 på 10000 som någon gång skulle mörda någon. väldigt intressant. och vilken skillnad.

Jag tycker det är väldigt intressant att läsa om olösta mordfall, även lösta förstårs, och ett som jag har intresserat mig väldigt mycket för är just Da costa fallet. En styckad kropp hittas i sopsäckar 1984 i stockholm. Ett fall som verkligen är utav det märkliga slaget. Är ju två personer som blir anklagade för att ha gjort detta hemska brott. Allmänläkaren och obducenten. Fanns ju inga riktiga bevis på att dom skall ha gjort det, och dom blev aldrig dömda för mordet. Och idag fick jag höra att dom kräver 40 miljoner i skadestånd för de dom har blivit utsatta för. Helt rätt om du frågar mig, för dom kan ju aldrig mer i hela sitt liv jobba som läkare igen. först blev dom av med licencen , men fick tillbaka den igen. Men om dom nu kan fortsätta jobba som läkare igen kommer ju ingen vilja komma som patient hos honom. Helt rätt att kräva en stor summa pengar.

ÅÅ är så exalterad över denna föreläsning. Så tråkigt att det bara höll på i 2 timmar, hade lätt kunnat sitta i 2 till och höra han berätta om sina teorier om olika fall i Sverige.

Han tog upp Palme mordet, var ju en som frågade om han trodde det var Krister Pettersson som var mördaren. Leif tror ju inte det och han angav sina teorier om varför han INTE tror det. Tyvärr har jag inte satt mig in så väl i just palme mordet, så jag själv har väldigt små tankar om just det fallet.

Nä det blev ett väldigt långt utlägg , men jag är väldigt glad att jag gick på föreläsningen han höll i, Hoppas på fler tillfällen.

P&K


Blekfis number 1

Japp thats me, så jäkla blek..hahaha

Satt ute i solen idag på lunchen, jag lyser upp så alla måste ha solbrillor för att inte bli blänndade.

fick kommentaren idag på jobbet.
- Hade du tagit på dig solkräm nu hade det sett ut som ett födelsemärke..hahaha
Nja kankse inte så vit, men vit.

Alltid jobbigt innan sommaren börjar, mycket att tänka på. Alla tränar som tok bara för att bli snygg till sommaren. Det gäller att inte vara för tjock, inte för vit. Ett sjukt samhälle vi lever i verkligen. Jag är båda, men jag är lycklig för det :)

Ville bara få det sagt :) Blek skall man vara innan sommaren.

Uppdatering

jaha då var denna helgen över, gick väldigt nsabbt som vanligt.
Lite uppdatering.

I fredags åkte jag till Helsingborg, skånedrill var det som ägde rum denna helgen. Vi fick sova på hotell, bara det var riktigt gött. Det vi hade sett fram emot mest var ju självklart frukosten på morgonen, men eftersom vi skulle vara i hallen så tidigt fick vi slänga i oss maten, ingen njutning där inte :(

Det gick riktigt bra för Fristads, dom tog guld, så nu är dom bäst i sverige, det är dom verkligen värda.. Ett stort grattis Team 2.

Vi åkte hem på lördag kväll igen. Det roligaste var ju att vi körde åt fel håll..haha vi skulle mot göteborg, men tog mot malmö istället. Innan vi upptäckte vart vi var på väg hann vi se vattnet på högersida och bron :) hahaha så sjukt. Ingen av oss reflekterade att bron kanske låg i malmö. Men efter några mil extra så hittade vi till slut hem..Jaja så går det när man tjötar och inte tänker på vart man skall. Det är verkligen så typiskt oss oxå. Ingen blev förvånad.

I går (söndags) var det hur gött väder som hellst, just love it. Var hemma hos brosarn och hälsade på världens bästa kids. Var ett tag sedan nu. Fick hålla i 1 månad gammal baby, han var så underbart söt. Vill med ha en liten, fast då skall den stanna i den åldern och fortsätta vara så söt.

Idag (måndag) ännu en trölig jobbdag, fast det gick rätt snabbt ändå faktikst. Från och med idag skall jag gå till jobbet, jävlar att jag skall hålla det med. Fakstikst ett extra stort + till mig eftersom jag var på trning idag :) wiiiii
Jobbigt som hell, men nödvändigt, måste fortsätta så.

Nu är det CSI på Tv...sj'älvklart skall jag titta.

Sov gött

P&K

Snart helg

Ja nu är dte inte långt kvar innan helgen :P
Tycker dte är så skönt med helger. Denna veckan tycker jag har gått så jäkla sakta och segt... men nu är dte nart fredag..

Ringer Cissi i morgon och skriker FREEEDDAG då vet man..hahaha

I morgon eftermiddag åker jag till Helsingborg. Det är skånedrill som äger rum denna helgen. Så jag och Johanna skall vara med som Bisittare. Vi får sova på hotell, skall bli helt underbart. Har ju ännu inte fått sova en hel natt pga Molly, så det skall bli sönt med en natt av tystnad :D
Jag längtar mest till Morgonen där man får underbart uppdukad hotellfrukost, finns inget bättre på morgonen..mumma skall d bli :)

Fan har inte så mycket att besrätta, har inte hänt så mö idag. Har tvättat bilen, kan vara värt att nämna eftersom den blev så jäkla snygg :) haha min pärla glänser....

So you think you can dance är på TV:n nu och jag är så jäkla avensjuk på at dom kan dansa så grymmt bra. Är riktigt kul att titta på faktikst. kan jag rekomendera för alla som inte har sett det ännu! SE DET! klockan 20 kanal 5

WOW det är tyst hemma ...hahaha katten har somnat..

Ha en bra torsdagskväll

P&K

En kåt katt

Äntligen har halva veckan kvar :)

I 3 nätters tid har våran katt Molly hållt oss vakna, så jag har sovit så jävla lite. Det är nämligen så att hon har blivit könsmogen, japps det vet alla vad dte innbebär. Hon är kåt en som jävla gubbe som käkat en hel burk med viagra :)

Hon går runt och jamar konstant, lägger upp rumpan i ansiktet på våran andra katt..hahahaha
som tur var så är han kastrerad.
Tänk om vi tjejer skulle vara som honkatten..hahaha, då runt och stöna hela dagarna, och puta upp röven till allas ansikten :) hahaha..ganska så komiskt skulle det nog bli.
Jag har nu ringt och beställt kastrering för henne, nästa torsdag så äntligen. Skönt både för oss och henne. Måste vara riktigt svårt att gå runt och vara så kåt hela dagarna, och inte kunna göra något åt det.

jag ycker verkligen synd om henne. Är lite orolig att lämna in henne en hel dag på blåstjärna. Jag tror iof att dte kommer gå bra, men man har ju hört skräckhistorier.

Nä, i dag är det sol ute så jag skall nog ut och njuta av den.

Ha en bra onsdagskväll

P&K


Boring day

I bland suger allt fett verkligen..uscha. Idag är det en sådan dag. En riktigt jävla tråkig dag!!!


Vill ha!

image9

Måndag

Äntligen hemma fårn jobbet, trodde aldrig jag skulle få komma hem efter att jag gick hemifråni morse :)
Nä men faktikst så gick denna dagen fort, det gör det alltid på Måndagar, fråga mig inte varför. Nu har man lite mer att stå i, så därför går tiden fortare vem vet??

i eftermiddag /kväll händer faktikst inte så mycket för min del, skall plugga lite Matte nu, har prov igen på fredag, sedan skall jag och Daniel ut och gå. Skönt att göra det lite senare ikväll, sover man helt underbart sedan.

Ikväll skall jag iall fall bänka mig framför tv:n för 21-22 kommer 2½ män, helt underbar komediserie som man inte får missa helt enkelt. Sedan kommer 100 höjdare, orkar jag hålla ögonen öppna så kommer jag självklart att kolla in det med .)

Nä matten ropar tyvärr...fy inget som lockar alls faktikst.

H en bra måndagskväll

P&K


söndag

Snart Måndag och ännu en full vecka med jobb. Denna veckan måste jag verkligen släpa mig till gymmet, detta går inte längre. Snart är ju våren och sommaren här så man måste ju frächa till sig lite :)

Söndagar brukar vara ganska slöa faktikst. Idag har det varit sol och helt underbart väder så jag passade på att åka ut till Mor och Far. Det var ett tag sedan jag hälsade på, blir inte så ofta nu för tiden. Sedan har jag städat så dammsugan och dammtrasan ryker. det behövdes en rejäl storstädning kännde jag och idag passade det utmärkt. Har sagt till mig själv att aldrig städa helger, men denna veckan har jag varken orkat eller haft tid så det passade faktikst bra idag.

Daniel var och kollade in Elfsborgs match idag, och jag gillar att städa när man är själv hemma. Passade även på att ändra om lite i sovrummet, så nu är det mycket mysigare och kännslan av att rummet är större har uppkommit.

Resten av denna kvällen kommer jag nog slöa framför tv:n. just nu är det One three hill...älskar den serien faktikst :) senare i kväll kommer filmen 40 Year Old Virgin med Steve Carell, riktigt rolig film faktikst.

He en bra söndag

P&K


Läckerheter

image6

Har köpt ett nytt fräch nagelack. Mörk lila.  Passar till det mesta.

image8
Hittat ett par as läckra röda pumps som jag definitivt skall bära i vår och sommar.

Längtar tills det blir lite varmare ute så jag kan bära alla läckerheter man hittar i affären....

Mina älsklingar

image7image5

Molly (översta bilden) Hugo ( den nedersta)  njuter av söndagen.

Härliga lördag

Älskar verkligen Lördagar.  En kompis kom hem från en långresa så var hos henne och fikade och pratade. Känns verkligen inte som 6 månader sedan hon åkte,tiden går verkligen sjukt fort. På kvällen var det myskväll för hela slanten. Dukade upp med lax, grönsaker, dippsås, ostar, avocado, godis, chips...mmm helt underbart gott.

Sedan kollade vi på cloverfield. En bra film som jag verkligen kan rekomendera.

Ett recept som måstes äta är följande: Rostad bröd, lägg en lax bit på. sedan skivar du en avocado i bitar och lägger på laxen. Sedan lägger du lite klickar laxsås på. MMM helt underbart smaskigt. väldigt enkel och Lyxig macka.


Var är våren?

Var är våren?



Tittade ut genom fönstret idag och såg att det låg snö ute på backen, i går var det solsken och lätt 13 grader varmt.... Längtar till vår och sommaren nu!

Singstar

Min hals är lite konstig efter gårdagens sjungande. Vi höll på i flera timmar med detta singstar. Men vann vi då? nej absolut inte. Vi kammade hem lite poäng under omgångarna men inget mer. Hahaha jag får ta och skaffa mig ett för att få öva hemma.

Hur blev då kläderna jag skulle ha på mig. Cissi var klockren, hon var utklädd till en gammal gubbe med skägg, käpp, en rutig hatt m.m...fullträff helt enkelt. Jag och Gallo var gammla tanter :) Jag hade då en rutig kjol med en prickig blus i stoppad i kjolen. Kjolen började mitt på magen. Över det hade jag en väst jag hittade hemma. Men pricken över i:et var ju ändå min puckelrygg, jajamensan hade stoppat i en handduk som puckel. Hur fint som helst.

Det var en mycket trevlig kväll i goda vänners lag helt enkelt. Men vi har inte slutat hopppas på att vi kommer vinna. för så nära som vi var igår, har vi aldrig vart 1-13 :) hahahaha

Nä nu skall jag njuta av denna härliga lördag.

P&K

En kännsla av vår

image3

Mina nyinköpta vårskor, längtar tills jag skall använda dom....:)


Äntligen Fredag

Freeeeeeeeedag.
Första fredagen som jag och min vän Cissi inte ringde varandra på morgonen. Annars har vi en tedens att göra det :) och skrika Fredag i öronen på varandra...ååå härligt.

I dag har jag jobbat på som vanligt, nu är det mer att göra på jobbet, på ett sätt är det bra eftersom då går dagarna mycket fortare. Ikväll skall vi hem till en vän och få revanch i singstar. Jag skall vinna, eller jag måste det känner jag., Förra gången förslorade vi så stort..haha onykter iof...men ändå..

Förra gången var Temat 80 nu är temat valfritt :) och eftersom dom kallar oss pansionärer så varför inte klä ut sig som en..haha mycket rikitgt, jag vet inte riktigt vad jag skall ha på mig, men nylonstrumper är prioritet :)
Blommig klänning vore skoj med..skall rota fram något kul.

Nä min kille ropar om att få ha datorn så det är bäst att flytta på sig känner jag.

ha en underbar fredag, så hörs vi

P&K


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0