Resultatet....

image67

Bordet är nu äntligen klart, blev rikitgt nöjd faktikst. Skönt att äta vid ett rikitgt mat bord :)

Veckans shopping

                                                                                         
                           


                                                                                                      

                                                                       





                      
En tunn vit klänning/tunika, en ny rosa bikini och en rosa tubtopp.


soliga lördag

Ja i dag skall det bli årets varmaste dag ju, underbart säger jag. KOmmer njuta fullt ut. Skall hjälpa familjen Eliasson att lägga i Båten idag, så antagligen så blir ndet en tur med den. Jag vill ju åka vattenskidor, så är inte vattnet så jätte kallt så blir dte nog en sväng med dom :) hihi

Igår fredag så hade jag lite besök av Cissi, Elin och Gallo. Vi fika, drack lite vin och spelade lite roliga spel. En skönt och lugn kväll helt enkelt.

I morgon är dte drillflickornas dag..
wiiiiii skall bli kul att se vad alla har hittat på för skoj :)

Nä nu skall jag äta lite frukost, är riktigt hungri!

Ha en bra dag i solen, och glöm inte solkrämen.
bye bye


Hälften kvar

japps nu har halva veckan gott, underbart verkligen. Har inte hänt så mycket denna veckan. Vart ute och gott mycket, så jag känner att idag är det skönt att vara hemma och bara ta det lugnt. KOmmit hem sent varje kväll så man hinner lixom inte med något innan man skall sova. Hemsk verkligen.

Det är ju så underbart väder med så jag blir så lycklig :) wiiii

Idag har jag vart i knalleland och shoppat ett par nya sol brillor :) riktigt snygga. Sedan var jag på systemet och handlade inför morgon dagen. Skall ha lite skoj med jobbet, får se hur det blir.

Bestämde idag med att vi skall åka vattenskidor på lördag, skall ju bli 30 grader varmt och då måste man ju bada lite :) är säker kallt, men hur kul är inte vattenskidor då? Förra året blev det inget åkt alls så det skall bli intressant att se om man står upp över huvudtaget. Hahaha LÄNGTAR.......

Molly vart hos doktorn och tagit bort sina stygn med, känns skönt faktikst. Nu vet man att allt är ok med henne...puhh. Lite orolig där ett tag faktikst.

Nä Daniel lagar mat till mig nu, lyx tycker jag.

Sedan blir dte lite greys anatomy.

Ha en lika go kväll som mig.

chao

Fläng hit och dit

Morsdag var ju igår. Först var vi i sjömarken och firade Daniels mamma, grillade och spelade Krocket. Riktigt kul, eftersom jag vann 1 gång :) hahaha
Sedan åkte vi hem till Fristad där jag träffade alla drilltjejer och deras föräldrar. Vi berättade då för dom att jag skall ta över efter Maria och Lovisa. jag tror och hoppas det var glada miner och positivt besked. Alltid tråkigt om ens tränare slutar och får en ny. Men jag sa att jag tyckte det skall bli väldigt kul och ser i fram emot hösten.

Efter mötet var det dags att dra vidare till nästa ställe. Michelle(brosdotter) och Robin(brosson) fyllde år så vi skulle gratta dom. Och även ge en liten gåva till min mor. Fikade med tårta och kakor. Tårta hela söndagen.

Efter alla kalas, och morsdags firanden var vi äntligen på väg hem. Var så jäkla trött igår, vart i solen hela dagen och sedan vart och flängt runt överallt. Däckade i sängen klockan 22. :)

Natti

veckans shopping


Var ju utförsäljning på Sagaform denna helgen, passade på i söndags att köpa morsdags present och sjävklart till mig själv. detta var resultatet :)
image58
pack med små fat, har väldigt dåligt med det hemma. 
Tyckte om dessa, och älskar färgen... 4 st för 50 kr

image59      
Dålig bild, men jag köpte två vita vasar som jag tänkte ha någon snygg blomma i,
1  kostade 35 kr, brukar kosta 255 annars, tycker jag är ett rikitgt bra klipp :)      


Var sedan även i knalleland och fick handlat lite. En parfym och ett nagelförstärkande lack. Behövs när man jobbar på sketet lager.

          image61
Mexx                            TRIND

Kan verkligen rekomendera TRIND till dom med  sköra och väldigt tunna naglar, Skall användas varje dag i två veckor, sedan kan man ta dte 1 gång i veckan. Mina naglar ser 100 gånger bättre ut nu, än innan.

kaotisk fredags natt

Igår fedag hände det mycket...

Tränade på morgonen, jobbade som vanligt till halv 2, åkte hem och bytte om till vanliga kläder. Åkte sedan till knalleland där vi tittade på en tv till köket, köpte en svart peruk som jag skall ha ikväll och Daniel köpte öl på systemet. Åkte sedan hem igen. Daniel började måla bordet en tredje gånh, så nu är det bara en strykning kvar sedan är det klart :) blir skit snyggt..ååå så nöjd.

Sedan satte jag mig och fixade med min peruk, klippte den korthårig och stylade till den, a´la Mitch bucchannon. Sedan klippte jag ut en livräddar boj som alla i Baywatch har, en mycket viktig detalj. Fy fan vad vi såg ut när vi hade klätt oss. jag var ju då Mitch Bucchanon, Johanna var Carmen Electra och Cissi var C:J ( Pamela Andersson) hahahahaha cissi hade köpt värsta blonda lockiga peruken, illrött läppstift som hon kletade utanför för att få så stora löppar som Pam har. Asså hon såg ut som en hora faktikst, en transa nästan. Hahahaha as snygg var hon. jag blev en blandningn mellan Mitch och Günter :), johanna hade en röd baddräck med fejk bröst. Ä så läckert. Inga bilder kommer dock upp.

Sedan sjöng vi så hela fristad borde ha hört oss, men vi blir bättre och bättre för varje gång vi har singstar kväll. jag vann över Jacke, helt underbart :)

När klockan var 1 på natten så skulle vi dra oss hem, jag körde igår så vi skulle komma hem fort. När vi kom till Fristad centrum skulle vi släppa av Cissi hos hennes päron. Då var det ett gäng med små killar och 3 st vuxna som stod mitt i vägen. När vi precis hade parkerat började dom 3 vuxna slå varandra. As packet som dom var började ena kille misshandla den andre. Så Johanna fick upp telefonnen och ringde Polisen. Vi satt kvar i bilen, men dom närmade sig bilen så vi var helt livrädda. Dom var säkert i 40-50 års ålder och better sig som 15:åringar.

En kvinna från SOS försökte lugna ner oss, hon var väldigt bra på det kan jag meddela. Hon frågade varför vi var där och vi sa att vi hade vart på maskerad kväll, hon frågade vad vi var utklädda till, hon skrattade gott när vi sa baywatch :) Polisen dök upp efter kanske bara 7 min, 1 bil + piké bussen, lite impad faktikst. allt löste sig, polisen tog med dom tre männen.
Pinsammaste var ju att jag had peruken, skägg och såg förjävlig ut, Cissi hade peruk och läppstift smetad över hela ansiktet, Johanna hade baddräck på sig....hahahahaha.

Jag sprang ut och frågade om dte var  ok att vi åkte hem, klockan var ändå 2 på natten, Polisen tittade en extra gång på mig och undra hur fan jag såg ut. hahahahaha pinsamt...

så står det i en notis i BT "tre tjejer utklädda till Baywatch ringde åolisen på fredagskväll" japp då är det vi

nu skall jag ut och sola...seee u

*långt inlägg*

sjukt sugen...

image56

Så jävla snygg stol.finns på MIO för 1850 kr. VILL HA :)

Snart helg :)

Äntligen fredag i morgon. Inte nog med att det är just fredag, det är löning + att jag skall få reda på mitt betyg i matten..hoppas hoppas hoppas :) Tror nog att jag skall kamma hem ett betyg som jag blir nöjd med :)

Idag har jag inte gjort något skoj, eller jo det har jag. Jag har börjat måla på vårat fina bord :) wiii jag tycker det är skit kul att måla :) hahaha

Har faktikst inte så mycket att skriva. Är sjukt sugen på att shoppa nya kläder bara .... mmmm det är skoj, men inte när man måste spara, då är det inte kul :(

Nä snart börjar parelli sjunga. hoppas hon går vidare nu då..tråkigt annars!

ha dte gött..bye bye

2 dagar kvar till revanch

Jajemensan, nu skall vi ta dom..annars gräver jag ner mig! Denna gången är temat beach 2008. Hahaha japp så är det. Känner mig inte redo för just det temat, men men. Frågan är ju bara var man skall ha på sig. Funderar på att lika Davis hasselhof :) backslick, much, röda brallor, vit t-shirt och självklart livräddar bojen. Får se vad jag finner att ha på mig! (Cissi, härma inte mig nu )  hahaha

Annars har det inte hänt så fruktansvärt mycket idag. Tränade med Cissi på morgonen, mycket ben idag :) sedan jobbade jag på som vanligt. Ibland vill man verkligen inte vara på jobbet, iof så vill man väl aldrig vara på jobbet, men idag var det en sådan extra jobbig dag, längtade bara hem.

Väl hemma slipade jag på vårat runda bord, som vill skall måla så fort vi är klara med slipningen och fått färgen. Sedan blir det kanon fint. vart runt lite på möbelaffärer och kollat in nya stolar till bordet, har nog bestämt mig för 4 stolar på MIO, blir nog skit bra!

Blev buden på brölop i sommar med, ser jag ifram emot. Har aldrig vart på bröllop, så det blir lite spännande :)

Nä maten kallar...rikitgt hungri...

Have a nice day//S

Lyxhotell vid motorvägen !!!!!

Japp äntligen :) trodde aldrig klockan skulle slå 16.00 men det gjorde den :) wiiiiiiiii
Idag skall jag ut till Fristad igen , kolla in min framtida drillgrupp :) igår var jag där och kollade in dom, så söta :) skall bli väldigt kul efter sommaren att ta över, spännande men kul. Känns som om jag börjat vänja mig vid tanken nu! Blir en utmaning.
                                    image55


Alla som läst dagens BT måste ha reagerat på det nya "hotellet" dom vill bygga brevid pinocchio, hahaha ja vad skall man säga! JNu tror ju inte jag att det kommer infalla, men att ens tänka idén om att ha ett stort järvla hotell brevid motorvägen, men hallå eller. Vilka kommer bo där då?  På sommaren kommer det mest barnfamiljer till Borås eftersom djurprken finns här. Inte fan bokar dom in sig på värsta lyxhotellet. Ingen rolig plats heller, antingen får man se motorväg, motorväg eller ja motorväg, kul!

Tyckte "jätten" var kul att dom satte upp eftersom jag tycker det var en rolig idé och den är faktikst lite gullig, men ett stort jäkla hotell, nä den idén har jag svårt att se att den kommer  funka. Visst är det kul att dom satsar på just Borås. men finns det inget roligare och något som vi kan dra nytta av?? jaja tiden får utvisa. Jag har sagt min åsikt ialla fall.


Nä Fristad väntar..




 


Måndag igen

Eftersom jag sov till klockan 13 på söndag morgon, hade jag fruktansvärt svårt att somna igår kväll. låg och titta på tv till kvart över 12 eller nått. Så i dag är jag fruktansvärt trött. Kom upp utan problem. Gick och träna med Cissi och Gallo klockan 06.00, som vanligt. Men efter frukost så trodde jag att jag skulle somna stående :) jaja nu är jag hemma igen.

Skall sova en liten stund. Skall ut till Fristad och kolla in en träning. Skall bli kul faktikst.

Mätte mina mått idag som jag skall göra efter några veckors mellanrum, men det brukar aldrig gå så långt emellan. Nu hade jag gått ner 2 cm till runt midjan, och 1 cm runt höfterna. Nu är jag så jäkla motiverad till att fortsätta träna. Nu är det kul när man ser att något händer. kan inte bli bättre :)

Nä nu skall jag vila en stund med Molly.

Ha en trevlig måndag kväll

P&K

jämförelse

image53
Ett runt bord på ikea 1995 kostar det. Inte så stor skillnad på vårat bord från 1950 :)



image54

Inte så stor skillnad alltså :)


Så jäkla glad :)

ÅÅ det kan inte bli en bättre söndag än denna :)
hade verkligen en underbar sov morgon idag, vi gick  upp vid 13 tiden. inte ofta man gör det, men denna söndagen behövdes det.

Gjorde färdigt resten av matte provet, så nu är det postat och klart :) känns som en stor sten trillat från mina axlar, denna stooora sten har verkligen funnits där i 10 hela veckor. ÅÅ vad underbart.
Sedan åkte vi ut till sjömarken och hälsade på Daniels päron, alltid lika trevligt. fika och hade det gott.

Jag kläckte då ut mig för Daniels mamma att vi var ute efter ett runt köksbord. Just nu har vi ett bar bord som är snyggt, men inte skönt att sitta vid och äta. Vi har väl suttit i köket ett tiotal gånger sedan vi flyttade in för ca 2½ år sedan. Då sa hon att Daniels mormor och morfar har ett runt köksbord som dom vill bli av med, mm tänkte jag hur ser inte det ut då! Säker runt, stor och klumpigt med tjocka svarvade ben som inte liknar något. Men vi åkte ialla fall upp för att spana in det. ÅÅÅ vad jag blev kär idet. As snyggt verkligen. Inte nog med. Okej det är inte 2008 tals stuk på det, men  när vi har fixat med det så lär det blir så jäkla läckert.
Nu är det grått och tråkigt och lite skavanker på det, men va fan, det har 50 år på nacken :) Vi skall slipa och måla det i krit vitt så lär det göra susen.
Så nu är jag så lycklig att vi har hittat ett bord, slapp lägga tusen lappar på bord, nu är det bara stolar som skall inhandlas.

Lägger upp en före bild, ser inte mycket ut för världen nu, men vänta bara, det skall bli as läckert det vill jag lova.


image52

Tänk er, kritvitt, 4 svarta stolar, visst kommer det bli hel läckert?? 50 år..det är som hittat :)
ÅÅÅ så glad...hihihi

Hoppas ni haft en lika underbar söndag som mig :)

P&K

fartdårar i knalleland

Försöker koncentrera mig för att göra det sista matte provet på dessa 10 veckor, inte alls kul tanke på att det är lördag å allt :( men man får väl offra sig antar jag!

Idag har jag vart i knalleland och shoppat lite grejer. Folk kör fasiken som galningar, men kan ju undra vart dom fått sitt körkort i från. På vägen till knalleland blev jag nästan prejad i rondellen för en tar ut så jävla stor sväng i innerfilen, och jag låg i ytterfilen, jävla dåre. Och när jag väl kommit fram och hittat min parkeringsplats, ja då var det en som inte kunde parkera med sin bil i sutan, hon höll säker på i 7 minuer, backa och körde tilbax, och hon rattade helt fel oxå..
ÅÅÅÅ blir så irrietard, är det så kontigt att jag inte har något tålamod, folk fattar ju ändå ingenting.

image50
Ett par shorts hittade jag ialla fall i knalleland, skönt nu när det börjar gå mot sommartider :)


image51

Var rea på ett rum &, så jag passade på att köpa en lampskräm. Mycket var utplockat men jag fann denna fina svarta sammest skärm i alla fall  :)

Nä måste återgå till mitt matte prov :( booring. men skönt när det väl är gjort iof.

ha en skö lördag

P&K

Woohooo för helg

Jahopp äntligen lite helg :) underbart.

Denna helgen händer det faktikst inte så mycket, Har ju slutprov i matte så jag skall göra klart det så jag får G på skiten. Ikväll skall jag träffa tjejerna på stan, skall fika och tjöta. Alltid lika trevligt och mysigt.

Nu skall jag bara ta hand om den sjuke här hemma, och vila lite :) haha har jag rätt till..

gud vilket intressant liv jag har asså :) weeeeeeeeeee







image49



Va fan tänkte dom på??

        
                      image48

Men va fan har dom tagit på sig? jag som annars tycker Mary-Kate Olsen är en stor stilikon som klär sig rikitgt snyggt, men denna klänningen vet jag inte rikitgt vart hon har hittat. Dessa 3 måste ha druckigt samtidigt som dom klädde sig till denna galan :)

Lite heminredning :)

                                                                                                                                                                 
image43
              
Köpte jätte snyggt set från Cult design 

                         Diskmedel behållare och en söt lite vit blomma.                          

Förändrade hela diskbänken.


      image44
          Satte även ett sött fat med svart-vita bollar på diskbänken   
       Blev ruskigt bra :)



                               image45      
                                     

                       image46                     
Alltid skönt att förnya innan sommaren kommer
Planterat nya orkideér och köpt Snygga  ljushållare 
även dom från Cult Design.







                                                











Äntligen Torsdag

Ja äntligen torsdag, det kan man lugnt säga. trodde aldrig jag skulle få komma hem idag. Så extremt mycket att göra på jobbet så jag hinner knappt andas..skulle behöva jobba över men orka lixom!

Nu har dom satt upp Herr pinocchio där han skall stå för all framtid. man har inte fått se hur han ser ut ännu, för festen för honom är ju i morgon :) haha ja det blir nog ett rijält partaj :) Jag förstå egentligen inte denna debatt som vart kring denna ståtliga figur. Jag tycker mest det är roigt att få en stor jäkla brons klump mitt i lilla Borås, underbart!

Idag skall jag bara vara hemma, eftersom någon måste vara hemma med lilla Molly. Men nu äntligen har hon lugnat ner sig i busern, klart att hon inte vill vara kvar där inne, kan man lätt förstå. Men det är för hennes eget bästa. Säg det till en katt som är 1 år och tittar underbart på en med sina stora ögon. :( stackarn.

Nu till helgen har jag mitt sista Matte prov att göra, sedan är jag klar med hela kursen. 10 veckor har gått ÄNTLIGEN säger jag.

Nä va fan här blir man inte alls klokare av att sitta, så nu skall jag göra något klkare :) hmmm

ha en bra torsdagskväll

kyss i ljumsken

Handväska säljes

Säljer min Friis & company väska på tradera. Kika in och lägg ett bud vettja :)

image41



                                                                        

Stackars Molly

image39image40

         Hur synd är det inte om lilla Molly nu då. Operationen gick bra som tur va. Hon hade fått in bukfett från buken, inte alls bra. Men det var inte skadat på något sätt, och inga tarmar hade trillat ut heller. Väldigt skönt.
Så nu är hon äntligen hemma igen. Hon får inte röra sig så mycket på flera dagar hellst, och hur lätt är det med en katt som är 1 år gammal? Vi fick låna mammas och pappas hundbur dom använder när dom åker bil, jättte bra. Men dock inte så kul för lilla molly :( Och tratten hon måste ha på sig nu tills vi tar bort stygnen, hon kan varken äta eller gå med den. :( lilla plutten.

skräckblandad förtjusning :)

Kom precis till jobet, vart och tränat som varje onsdag morgon med Cissi. Jag har fått förfrågan att bli tränare för en liten grupp i Fristad, osäker har jag vart om jag skall svara ja eller inte. men i morse gav jag ett JA..hahaha sjukt..

                                                  som sagt var, en skräckblandad förtjusning :)

                                                   Måste jobba lite nu!

                                                   kommer med mer info :)


åter igen...

Japps då var det dax igen att åka till djursjukhuset med lilla Molly. Hon har fått en kula på magen efter kastreringen, och orolig som jag är ville jag självklart kolla upp vad det kan vara för något. Dom trodde att det hade gått ett hål i buken, så fett och annat har runnit ur och bildat en stor kula på magen :(  hon inte ont av det, utan springer runt som vanligt. Men att gå för länge med det var inget att rekomendera, så på onsdag morgon skall vi lämna in henne, skall öppna henne för andra gången på bara 1 vecka. Jag mår verkligen skit över detta, så jag känner att jobbet blir väldigt lidande. Jag sover inte bra på nätterna, så på dagarna är jag skit trött. Jaja så fort allt detta är över blir det bättre.

Känner mig maktlös, känner mig elak mot Molly. Hon kan ju inte säga emot precis. Uscha.... Önska detta var över och att Min älskade Molly mår bra. Den som aldrig har djur vet inte hur det är när ens älskade mår dåligt, oavsett vilket djur det är, så är det förjävligt.

image37
image38

Love

Ångest

Fan jag hatar söndagar alltså, då vet man att man skall jobba i en hel jävla vecka innan helgen kommer igen :( så surt! Jajaj bara att bita i det sura äpple antar jag! men ångesten är stooooor

Underbart väder denna helgen ialla fall.  Var hos Brosarn i går vettu, grillade och drack öl,  Var ute i solen hela dagen, så nu känner man sig lite frächare när man fått lite färg på kroppen!

Idag skall vi ut till sjömarken och ha det gött.

Läser ju upp ett mate ämne nu från gymnasiet, måste ju göra det för att få en chans att bli något annat än en jävla lagerråtta. Så i morgon är det sista veckan, känns underbart verkligen. Hoppas bara att jag klarar kursen, har ju fått G och VG på proven så det skall nog gå bra på slutprovet med!

Jajaj, nä nu skall bikinin åka på igen, bott i den hela helgen :) kan inte bli bättre, hade gärna bott i den hela året :)
Njut av solen och värmen, redan i morgon skall temperaturen sjunka med 10 grader :(

P&K

Vara en stekare och dricka öl

Jag och daniel skall ut till brosarn och dricka öl i solskenet :)
Kan tror inte det kan bli bättre faktikst. Japp då känner jag mig som en stekare :) hahahaha

Grillning står oxå på dagens schema :) mumma..

Vi är två livsnjutare helt enkelt.

ÖL, SOL och GRILLAT KÖTT, kan det bli bättre??

i don´t think so

Ha det fint i solen, bränn er inte för mycket..bye bye

//sabina

image26                        image35                             image36

Englas begravning

Idag klockan 11 skall begravningen för lilla Engla hållas i SVT för hela svenska folket. Jag kan tycka att det är Lite egoistiskt av familjen att sälja ut sin egna dotters begravning för svenska folket.
Kommer säker vara hundra tusentals som bänkar sig framför tv för att se, en väldigt vacker begravning med ljus och värme. Men varför sända ut den på tv?
Jag tror ju inte att familjen låter ett kamerateam filma helt gratis på deras dotters begravning, nä hon har säkert fått en rejäl slant. Till vad då om man får fråga? Hon har precis förslorat sin älskade dotter, på ett sätt som ingen mäniska kan föreställa sig. måste vara den värsta mardrömmen för en förälder. 
Vill man inte då ha en begravning där människor som kännde henne skall komma och säga farväl till henne.
Hade det varit min dotter som låg i kistan, så hade jag velat sörja henne på mitt sätt, med nära och kära till henne. hade jag vetat att jag hade en kamera i ansiktet hela tiden hade jag nog inte kunnat säga farväl på samma sätt, inte få sörja hur jag vill.
Låt oss inte glömma alla andra barn i Sverige som förlorar sina liv på samma tragiska sätt som Engla, deras försäldrar som sörjer ett barn, varför hedrar vi inte dom barnen på samma sätt som Engla?
Klart att svenska folket har upprörts av själva händelsen, skall man inte ta farväl av dom på samma sätt som Engla?

Ja jag antar att det finns många männsikor som berörs av att dom skall visa begravningen på TV, finns säker både fördelar och nackdelar, tyvärr ser jag bara nackdelar av den. Hoppas det hjälper Mamman och Pappan att söra deras äskade dotter, som bara blev 10 år.


image34


underbara helg

Äntligen helg, fy fan vad skönt rent ut sagt.
skall ut till mor och far en sväng nu och lägga mig i gräset och sola :)

Mjukglass vore gott...hmmmm

celluliter

Är så jävla trött på detta tjatet om celluliter, tjocka människor, ja allt som har med det sjuka kroppsidealet att göra. Vem fan bryr sig om en tjej har lite celluliter på rumpan eller låren, man är väl bara mänsklig eller?

Läste precis en artikel med Mischa Barton om att det var någon fotograf som hade spridit fotografier på hennes rumpa, och där fanns lite celluliter. Men va fan är det frågan om, köper folk verkligen tidningar för att se hennes röv med lite gropar i??

Inte så konstigt att unga tjejer och killar får bullemi och aroxia, idag vill man inte bli kallad tjockis eller fet, utan man vill väl vara lika smal och snygg som alla andra tjejer i tidningarna. Ett stort hurra till den tjej som är helt nöjd med sin kropp och struntar helt i vad andra tycker. Jag kan inte påstå att jag bryr mig vad andra tycker om min kropp, huvudsaken är ju att jag är nöjd med mig själv, inte vad killen eller tjejen på stan anser om min mage eller rumpa.
Just nu kanske ändå är den svåraste tiden om man är missnöjd med figuren, snart skall ju bikinin på. 

Ta gymmet som ett exempel, man ser verkligen när folk börjar få ångest för sin kropp och börjar träna för att bli så smal som möjligt innan man skall gå med korta kjolar och linnen. Nu är det en period där folk går till gymmet och sliter för att nå sitt mål, efter jul är oxå en sådan tid där folk får ångest för dom ätit för mycket julmat. Men mellan typ februari-maj är det inte tomt, men drastiskt har folkmängden sjunkigt. varför är det så egentligen? varför tränar man inte hela året istället? då kommer vi ju till snabb banting istället, som verkligen inte är bra!

Ett stort + till stadiums nya badmode, där använder dom lite modeller med kurvor, än smala jävla pinnar. Skall bli kul att se om HM någosin kommer använda sig av kvinnor med fina kurvor, tror knappst det kommer hända.

Skönt att vädra sig lite :)

kommentera gärna vad du själv tycker:

//S


Veckans shopping

image31
Ett linne från hm,  jag gillar verkligen möstret och färgerna.


image32

Ett jätte sött linne oxå från hm, Jag älskar detaljerna i detta linne, volangerna och
vid brösten. väldigt sött.


image33

Måste ju ha en snygg bikini i sommar. Föll för denna
Lila sak med guldiga ränder. Från HM den med. LOVLEY

Vård av sjuk katt

Jag är faktikst hemma idag av vård av sjuk katt, låter konstigt,mm jag vet. Men igår kastrerade vi våran hon katt Molly hos en vetrinär, en liten klinik här i Borås. Det tog ca 25 minuter att göra det för honom. När hon kom hem var hon helt nersövd och Daniel trodde ju att hon hade fått en uppvaknings spruta och att hon snart skulle vakna till. När jag kom hem från träningen vid 8 var hon fortfarande helt borta, gick inte få någon som hellst kontakt med henne.
Jag kunde lixom inte ens titta på henne för hon låg med öppna ögon, och såg faktikst död ut. vid 21,50 blev vi skit oroliga för hon hade fortfarande inte vaknat, så vi ringde blåstjärna, rena turen att vi kom fram för dom stänger 22. Men vi var så jäkla oroliga och dom hörde det på oss, så dom jobbade faktikst över igår så att vi kunde komma dit. kvart över 10 på kvällen var vi på blåstärna och Molly fick en uppvakningsspruta.
Hon har spytt många gånger i natt, och jag vågar inte riktigt lämna henne ensam, så jag ringde fakikst och sa det i morse till chefen. Han blev väl så där glad, men efter vad jag har gått igenom med våran andra katt som dog förra året, vill jag inte vara med om det igen. Så jag är vård att katt hemma :)

Hon är fortfarande väldigt groggy och jamar inte så hon mår nog inte så väldigt bra! Hon vill gärna må bra dte syns på henne, hon försöker leka, men orkar ingenting. Synd om henne faktikst.

Så jag skall inte göra något speciellt idag, ta hand om den sjuka katten.

ha en fin dag i solen//S

Lite röd om näsan :)

solen lyser och den är väldigt stark med, as gött. Har faktikst fått lite färg på mina kinder och näsan :)

I går (tisdags) hände det inte så mycket för min del, jobbade först, men jag var sjukt trött. gick in i väggen redan klockan 9 på morgonen, helt sjukt. Efter jobbet åkte vi en sväng till knalleland. Jag köpte en väska som jag skall ha när jag cyklar till jobbet och träningen,och så köpte jag en sport bh, alltid bra att ha många av den saken.
                                                                                                                      image30
sedan kollade jag på tv, och slocknade väldigt tidigt.

I dag (onsdag) var jag uppe med tuppen, klockan 6 mötte jag Cissi utanför gymmet. Har fått med henne på mina morgon träningar, känns bra. Hon tyckte det var super att börja så tidigt eftersom det knappt är någon där. Då känner man sig inte så obekväm när man går in i gymmet och syrketränar :)

Märker stor skillnad när jag tränar morgon, är verkligen pigg hela dagen på jobbet, riktigt bra!!

fter jobbet satte jag mig ute 1 timme och solade :) nu skall jag göra lite pajdeg så att jag har maten på bordet när jag kommer hem. Skall i väg snart och köra lite body combat :) lovley.

ha en fin onsdags kväll//P&K

Fucking jävla skit måndag

Japp så känner jag för denna måndagen, ja visst det är jätte fin väder ute och alla är så glada...schoohoo.
Fast att man varit ledig från jobbet i 4 dagar så hjälper det inte, man är lika jävla trött som innan man fick ledigt, helt otroligt.
Och ju mer man är ledig, desto mindre vill man tillbaka, för då inser man hur skönt man har det genom att vara ledig. behövde klaga lite idag, så nu får det vara slut med det!

Helgen då. Åkte till Kalmar i fredags, tog cirkus 4 timmar att åka med bussen, en väldigt lång färd tycker jag!
Väl framme fick jag och johanna fixa med klädkontrollen för dom tävlande, vill bara pointera att nästa gång tackar vi nej till det, så kul är det! var så jäkla hungri med, för hon som hade hand om tävlingen har frågat oss i 3 veckor innan tävlingen vad vi vill äta för kvällsmat när vi kommer fram. Eftersom ingen av oss är särskillt kräsna så sa vi att mackor och någon yoghurt funkar bra. Så jag åt ju bara middag vid 1 tiden innan vi åkte hemifrån, så när klockan närmade sig 6 iden, så var jag så jävla hungri att jag trodde magen skulle hoppa av från min kropp. Så vi sa ju till självklart att vi skulle gärna vlja ha lite kvällsmat, dom kom hon med den mista mackan jag sett, med en oskskiva och en gurkbit på, och en loka till det.....oh yes, blev så jävla mätt.

När vi var klara fick vi åka till pressbyrån och handla mackor, för vi var jävligt hungri vill jag lova.
På lördagen började själva tävlingen. Grundomgången, alltså att alla gör sina program, dommarna dömmer och på kvällen får man reda på vilka som går vidare till finla, som låg på söndagen. Alla frista lagen gick vidare till söndagen så det var väldigt kul.
                                                                       image29                
Det spännande i tävlingen var ju inte bara att det var SM, utan även att kom man på pallen så får man åka till cup of clubs, som går av stapeln i tyskland i juli. Och självklart kom ju team 2 i Fristads med, men det visste vi ju nästan :)

Om man skall sammanfatta detta årets SM i drill 2008 så var det ett kanon SM, bra resultat, bra placeringar och framförallt att fristads tog 4 medaljer och team 2 och Anna  får åka till tyskland för att representera Sverige, inte alls illa. Stolt över Cissi och team 2. STOOORT GRATTIS :)
------------------------------------------------------
Ja vad händer mer denna måndagen då?? Jo jag skall strax iväg och köra lite body attack på gymmet, tycker verkligen det är skit kul. Efter träningen åker jag hem och duschar och har det gött.
Skulle egentligen åkt i väg till knalleland för att köpa ny sportbh och lite ansiktskräm, men jag orkar inte :) så mycket trafik och folk ute så nä, tar d i morgon i stället.

Oj vilket långt utlägg :) hahaha jaja kanske är d någon som orkar läsa d :)

P&K

uppdatering

Uppdatering från min helg i kalmar kkommer i morgon. Är rikitgt jävla slut så jag skall faktikst hoppa in i duchen och sedan sova.

God natt

//S

kalmar nästa

Tjo ho

jag har vartit så duktig imorse, vart och tränat redan klockan 8  och sedan solade jag en liten stund med så jag känner mig rikitgt pigg och fräch.

Skall äta lite frukost snart och sedan är det bara att packa för min del. Skall nämligen till Kalmar denna helgen. SM i drill äger rum denna helgen, en tävling jag länge sett i fram emot. Kommer bli så jäkla spännande verkligen, för mycket står på spel. Jag och Johanna kommer med vanligt ordning vara med som bisittare, rikitgt skoj.

image28

På lördag kvälll kommer vi gå ut och äta och bara ha det gött. Jag tycker det är väldigt tråkigt att åka bort från min lilla familj men skönt att komma ifrån Borås lite faktikst.

Nä nu är jag rikitgt hungri, skall äta äggmacka..... mums

H en skön helg

P&K

1 maj :)

Fan jag blev lite onykter igår efter dom ölen :) hahaha

Först tränade vi bodycombat, efter det passet var jag helt slutkörd, jag tog i som fasiken så jag var näst intill döende när jag gick där i från. Härligt, så det skall vara när man tränar. Efter det gjorde vi iordning oss och gick till stan.

Mötte upp Cissi och ein som satt inne i godis affären och hänhde, haha dom sa att dom frös så mycket. Vi drog med dom till bishop arms och satte oss på uteserveringen. Jag drack två öl, och efter den träningen så kännde jag mig lite snurrig efter ölen...hahaha lättpåverkad, ja!

Efter var det meningen att jag skulle gå hem, men Daniel var på en fest så jag gick dit för att säga hej. Då blev det yttligare en öl, så när jag väl kom hem och skulle gå och lägga mig snurrade rummet lite. Billig och lätt fylla efter man har tränat :)



Idag är det 1 maj, lediga framförallt, men ingen speciellt inplanerat. Eftersom jag åker bort över hela helgen så är det ganska skönt att ha städat och så, så att man kommer hem till ett rent hem. Ja det vill säga om pojkvännen där hemma inte har grisat ner medan man var borta.
Sedan blir det nog bara en lugn idag och ikväll. Umgås med Daniel och katterna och bara ha det gött.

Skall se något avsnitt av one tree hill nu med, medan jag äter min frukost.

Ha en skön 1 maj
                                                                                                         
P&K                                                                                      


RSS 2.0